IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAJKA BEBE koja je preminula u nikšičkoj bolnici: Nećemo odustati dok se ne utvrdi istina… (foto, video)

Cjelopuna situacija, kaže Blagojević, liči joj na zataškavanje prave istine o smrti njenog djeteta. Blagojević kaže i da je obdukcija završena, ali da će nalaz biti gotov za 20 dana.

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 26. IX. 2023… 00: 28… MAJKA BEBE koja je preminula u nikšičkoj bolnici: Nećemo odustati dok se ne utvrdi istina… (foto, video)

Dok je beba bila u drugoj sobi, kaže Blagojević, hranjena je njenim mlijekom…

Foto: RTNKDarija Blagojević, majka bebe koja je sinoć preminula u nikšičkoj bolnici, kazala je da je djevojčica rođena zdrava, bez ikakvih zdravstvenih smetnji.

Cjelopuna situacija, kaže Blagojević, liči joj na zataškavanje prave istine o smrti njenog djeteta. Blagojević kaže i da je obdukcija završena, ali da će nalaz biti gotov za 20 dana.

„Patolog je rekao da možda nalaz neće pokazati uzrok smrti. Uslovljeni smo da ako uzmemo bebino tijelo, obdukcija neće biti odrađena. Ne razumijem! Pa zar nisu uzeli uzorke koji im trebaju, mi želimo naše dijete da sahranimo. Mi nećemo odustati, nama nju ništa neće vratiti ali jednostavni treba da se ovo sve sredi pod hitno“, kazala je Blagojević.

Čitaj još:   Nastradao, vozač kamiona iz Novog Pazara...

Ističe da je beba do juče bila bez ikakvih zdravstvenih problema, ali da su na viziti u 9 sati kazali da ima žuticu i povišen CRP.

„Zbog toga mora da primi antibiotik, nisu mi rekli koji“, ispričala je Blagojević dodajući da je beba premještena u posebnu sobu.

Dok je beba bila u drugoj sobi, kaže Blagojević, hranjena je njenim mlijekom.

Poslednji put ju je, kako kaže vidjela sinoć oko 8,45h, a oko 9,30h njegovateljica joj je rekla da je beba dobro, da je jela.

Kako ističe, malo nakon toga na Odjeljenju se oglasio alarm.

„Shvatila sam da se nešto dešava sa mojom bebom, jer su sve ostale bile sa majkama u sobi“, ispričala je Blagojević.

Kasnije su joj saopštili da je beba preminula, da ne znaju šta se dešavalo i da će obdukcija to pokazati.

„Moje mišljenje je da je ona pojela tu količinu mlijeka koju sam dala, ali da nije adekvatno izbacila višak, odnosno podrignula. Na sve to su joj uključili infuziju“, kazala je Blagojević.

Čitaj još:   Haradinaj do Haga letio preko BiH: NI AVIONOM PREKO SRBIJE...

BONUS VIDEO: DNEVNIK: U nikšićkoj bolnici preminula beba

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more