IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL pod Goricom: ”VARVARI” transparentom odali poštu ubijenim Srbima na Kosovu, delegat nije prekinuo utakmicu… (foto)

Utakmicu fudbalskog prvenstva Crne Gore između Budućnosti i Mladosti obilježio je još jedan skandalozan čin navijača domaćeg tima “varvara”. Naime, oni su u 28. minutu raširili transparent sa imenima ubijenih Srba koji su stradali u nedjelju, nakon sukoba u selu Banjska na sjeveru Kosova.

Navijači su uz imena stradalih (Igor Milenković, Bojan Mijailović i Stefan Nedeljković) raširili i transparent “Herojima slava”.

Inače, navijači Budućnosti su se na tribine vratili nakon što su, zbog šovinističkog skandiranja protiv ekipe Dečića, bili kažnjeni sa po tri meča kod kuće i u goste bez navijača.

Delegat meča Dejan Ljumović i pored istaknutih transparenata nije prekinuo utakmicu, već je ona regularno nastavljena sve do poluvremena.

Podsjećamo, u napadu na patrolu kosovske policije u nedjelju (24.9.) ubijen je policajac. Kasnije se tridesetak naoružanih ljudi zabarikadiralo u manastiru. Trojica napadača su ubijena u razmjeni vatre s policijom. To je ujedno bio i najgori incident u regionu posljednjih godina.

Čitaj još:   ŠEKI Radončić: Razgovori, otkrili oružje kupovalo se u Bosni, spriječiti da RS postane logistička teritorija za izazivanje građanskog rata u Crnoj Gori...

U Srbiji, kao i u bh. entitetu Republika Srpska, danas je dan žalosti. Proglašen je, kako je navedeno, “povodom tragičnih događaja” na Kosovu.

izvor: pobjeda.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more