IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKI Skandal: U kojoj državi je Zeta, zbog Dana žalosti u Srbiji, ispred Opštine zastave na pola jarbola… (foto)

Ispred Opštine Zeta jutros su zastave osvanule na pola jarbola, zbog Dana žalosti u Srbiji, kazao je Danu predsjednik Kluba odbornika Demokratske narodne partije u Skupštini opštine Zeta…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 27. IX. 2023… 12: 28… VELIKI Skandal: U kojoj državi je Zeta, zbog Dana žalosti u Srbiji, ispred Opštine zastave na pola jarbola… (foto)

Vlada Srbije proglasila je 27. septembar za Dan žalosti povodom posljednjih tragičnih događaja na Kosovu. Ispred Opštine Zeta od nedavno su tri zastave – državna, Evropske unije i Kraljevine Crne Gore.

Ispred Opštine Zeta jutros su zastave osvanule na pola jarbola, zbog, kako rekao Vesko Rašović, predsjednik Kluba odbornika Demokratske narodne partije u Skupštini opštine Zeta, Dana žalosti u Srbiji, objavio je Dan.

Vlada Srbije proglasila je 27. septembar za Dan žalosti povodom poslednjih događaja na Kosovi i Metohiji. Ispred Opštine Zeta od nedavno su tri zastave – državna Crne Gore, Evropske unije i Kraljevine Crne Gore.

Čitaj još:   U Crnoj Gori živi 80.000 STRANACA, Približno koliko stanovnika ima i Nikšić...

“Zbog žrtava na Kosovu zastave ispred zgrade Opštine Zeta spuštene su na pola jarbola. S obzirom na to da u Crnoj Gori nije proglašen dan žalosti odlučili smo da u znak žaljenja za svim poginulim građanima u poslednjim dešavanjima na Kosovu, zastave spustimo na pola jarbola”, rekao je Rašović.

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more