IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

21. maj: Četnička zastava sa lobanjom i lik Pavla Đurišića da budu na grbu grada Pljevlja… (foto, video)

Jučerašnjom odlukom većine odbornika o novom datumu kojim se obilježava dan opštine Pljevlja su i na simboličkoj ravni prestala da budu antifašistički grad, smatraju u GI “21. maj”. 

“Opština koja je već tri godine u posjedu neočetničke SPC ovom odlukom se odrekla svog najslavnijeg datuma. Time su odbornici koji pripadaju Vučićevoj crnogorskoj posluzi uz podršku Bečićevih “multietničkih demokrata” donijeli revizionističku odluku po receptu iz susjedne duboko početničene i šovinizirane Srbije.

Logičan naredni korak trebao bi biti i promjena zastave i grba Opštine. Za zastavu im preporučujemo četničku izdajničku zastavu sa lobanjom i ukrštenim kostima, dok bi im za grb dobro pasovao grafički stilizovan lik Pavla Đurišića.

U međuvremenu, “istinoljubive” Demokrate bi za početak trebale da prefarbaju svoje kravate u crnu boju uz prateću iglu sa kokardom. Prirodno će da im stoji”, navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   Geljić: U PLJEVALJSKIM firmama ZAPOŠLJAVANJE samo onih koji NISU MUSLIMANI a za DIREKTORE postavljeni ISLAMOFOBI

izvor: antenaM.me

LION: Rudar sezonu počine s crno- bijelim u dvomeču s Partizanom…

ŽREB U LIONU: Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori... Rudar Read more

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more