IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MARKO Kovačević– Šubara- NASTAVLJA SA MANIPULACIJAMA: Nakon saslušanja se pravi lud, misli da će se njegovo nedjelo zaboraviti! (foto, video)

MARKO Kovačević- Šubara je nakon saslušanja, nastavio da manipuliše i da javnost i pravosudne organe ubjeđuje da nijesu vidjeli ono što je bilo očigledno.

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 29. IX. 2023… 00: 08… MARKO Kovačević– Šubara- NASTAVLJA SA MANIPULACIJAMA: Nakon saslušanja se pravi lud, misli da će se njegovo nedjelo zaboraviti! (foto, video)

MARKU Kovačeviću- Šubari nije prvi put da pravi slične incidente, jer je ranije znao da sjedi tokom intoniranja himne, ali i da negira genocid u Srebrenici, što su sve djela za koja su određene kazne prema Krivičnom zakoniku…

Neočetnički provokator, predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević – Šubara saslušan je danas u nikšićkom Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) i pred tužiocem je negirao da je počinio krivično djelo povreda ugleda Crne Gore.

Kovačević je nakon saslušanja, nastavio da manipuliše i da javnost i pravosudne organe ubjeđuje da nijesu vidjeli ono što je bilo očigledno. On očekuje da će se njegovo nepočinstvo zaboraviti, pa je izrazio nadu da će ”tužilaštvo postupiti nepristrasno i po zakonu”.

Čitaj još:   POTRESNI, DETALJI SMRTI NEDE ARNERIĆ: Brat je našao mrtvu za stolom... (foto)

“To znači da proglasi da djela uopšte nema, kao što i nema. Dakle, da se prekine jednostavno ta vrsta političkih i medijskih uticaja na institucije u kojima se neke nebitne stvari na ovakav način plasiraju i opterećuju njima javnost“, rekao je Kovačević.

On je na saslušanje došao u prisustvu svog advokata Save Kostića.

Podsjetimo, četnički provokator Kovačević je početkom jula prisustvovao obilježavanju 13. godina nikšićkog Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom gdje je tokom intoniranja himne jasno pokazao srednji prst.

BONUS VIDEO: Skandal tokom intoniranja himne Crne Gore u Nikšiću…

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more