IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVAN Vujović: Zna se na kom je putu onaj kome smeta FCJK, a gura RAJA Mandića i MILANA Pipuna Kneževića u Vladu CRNE GORE… (foto)

IVAN Vujović je naveo da se zna na kojem je putu onaj kome smeta FCJK, a gura lidere koalicije Za budućnost Crne Gore Andrija Mandića i Milana Kneževića u Vladu…

PODGORICA: CRBA Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 01. 10. 2023… 10: 48… IVAN Vujović: Zna se na kom je putu onaj kome smeta FCJK, a gura RAJA Mandića i MILANA Pipuna Kneževića u Vladu CRNE GORE… (foto)

Generalni sekretar SDP- a uputio podršku Fakultetu za crnogorski jezik i književnost- Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović uputio je podršku Fakultetu za crnogorski jezik i književnost (FCJK) i, kako je rekao, njihovoj borbi za jačanje crnogorskog identiteta.

IVAN Vujović je na društvenoj mreži X naveo da se zna na kojem je putu onaj kome smeta FCJK, a gura lidere koalicije Za budućnost Crne Gore Andrija Mandića i Milana Kneževića u Vladu.

Čitaj još:   IVAN Vujović: Dok Božena traži olovku, vrh vlasti švercuje... (foto)

– Nego, treba ipak nastaviti tu borbu sa opakim i zlim crnogorskim nacionalizmom koji prijeti ugroženom srpstvu i miru u regionu – ironično je prokomentarisao IVAN Vujović.

izvor Pobjeda.me
SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more