IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Teroristički napad u Ankari: Ranjena dva policajca… (foto, video)

Prema poslednjim zvanične informacije iz Ankare, koje je saopštio Turski ministar unutrašnjih poslova Ali Yerlikaya da su dvojica terorista, koji si došli manjim terenskim vozilom ispred ulaza Generalne direkcije za sigurnost izvršili bombaški terorisrički napad…

ISTANBUL: Svijet, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 01. 10. 2023… 10: 48… Teroristički napad u Ankari: Ranjena dva policajca… (foto, video)

Turski ministar unutarnjih poslova rekao je u nedjelju da su dva “terorista” izvela bombaški napad pred zgradom ministarstva u Ankari, jedan napadač je poginuo, a drugi je “neutraliziran”.

Turski mediji ranije su javili o eksploziji blizu parlamenta i zgrada ministarstava. 

To je bio “teroristički napad”, objavio je ministar Ali Yerlikaya. 

“Dva terorista u vojnom vozilu pojavila su se ok 9.30 pred ulazom u Opću upravu sigurnosti našeg ministarstva unutarnjih poslova te izveli napad”, rekao je Yerlikaya.

Čitaj još:   NEBOJŠA Redžić: Lude krave... (foto, video)

“Oko 9.30 sati (po lokalnom vremenu) Jedan od terorista se raznio, a drugi je neutralisan. Tokom otvorene vatre lakše su ranjena dva policajca. Želim brz oporavak našim herojima“, naveo je turski ministar Yerlikaya.

Prema preliminarnim informacijama, povrijeđena su 2 pripadnika policije. Nakon eksplozije u elitnom dijelu ANKARE Kızılayu preduzete intenzivne mjere obezbjeđenja. Privremeno je obustavljen ulazak i izlazak u parlament zbog mjera bezbjednosti.

izvor iBalkan.net/ agencije AA

Čitaj još:   SARAJEVO: Otvoreno prvo javno kupatilo za ljude u stanju socijalne potrebe... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more