IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Jakov MILATOVIĆ, došao na našu platformu, i dalje nije dovoljno sazrio da bismo ga prihvatili za partnera… (foto)

Samozaljubljeni slučajni predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović, na današnjoj pres konferenciji kojom je želio da sebe predstavi kao državnika zapravo je pokazao ništa izuzev narcisoidnosti, površnosti i neznanja, ocijenili su danas iz Demokratske partije socijalista (DPS).

“Milatović, čiji cirkusantski momenti na današnjem presu su neodoljivo podsjećali na Dritana Abazovića, pokazao je namjeru da kršeći Ustav preuzme ulogu mandatara i time nastavi unutarpartijski obračun u Evropi sad svjesno radeći na tome da se nova vlada ne sastavi kako bi Abazović mogao da ispuni i posljednji nalog njihovog zajedničkog vlasnika, Aleksandra Vučića– održavanje popisa”, ističu u toj partiji.

Drago im je ipak, kažu u DPS-u, što je Milatović, makar deklarativno i retorički, došao na platformu Demokratske partije socijalista.

“Da ga podsjetimo, dok su njegovi partneri iz DF- a, koje sada na sve načine pokušava po Vučićevom nalogu da predstavi evropskom strukturom, gostovali po ruskim televizijama i kitili se ruskim rubljama upravo je DPS vodio vlade tokom kojih su započeti pregovori sa Evropskom unijom, otvorena sva pregovaračka poglavlja i privremeno zatvorena tri”, ukazuju u saopštenju.

Čitaj još:   MILE IZ LAKTAŠA U PANICI: Ima samo jedan cilj, želi se spasiti i neće birati sredstva… (foto)

Zbog toga, dodaju iz DPS-a, moraju poručiti Milatoviću da nastavi da se trudi.

“Ukoliko zaista uvidimo da je istinski spreman da podrži evropsku platformu možda se i kvalifikuje da bude naš partner u budućnosti. Za sada, dok ne dokaže drugačije, on je ipak samo mali narcisoidni proizvod beogradske laboratorije baš poput Dritana Abazovića i slične posluge preko koje Aleksandar Vučić vuče poteze u Crnoj Gori”, zaključuju u saopštenju.

izvor: CdM.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DPS: Doktor iz Nikšića kazao, da je dovoljno što on dobija 3.000 eura, a da osoblje treba biti zadovoljno sadašnjom platom... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more