IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ARSENIJE Boljević: JAKOV Milatović i “platforma” za ubacivanje ZBCG u vladu… (foto)

Ne ide Evropska unija zajedno sa ruskim zastavama na skupovima, tiradama o čečenskim logorima u Skupštini i podrškom najgoroj zločinačkoj agresiji u Evropi u 21. vijeku. Ako je predsjednik “zaboravio”, mi nijesmo– nosilac liste koju Milatović želi da ugura u Vladu, u sred predizborne kampanje, na mitingu u Beogradu je uzvikivao sa bine “živjela Rusija”.

Apsolutno svi koje Milatović gorljivo zastupa, zapravo, niti jednom nijesu jasno osudili sve ono što se od februara prošle godine dešava u Ukrajini, naveo je član Izvršnog odbora DPS Arsenije Boljević.

I zato, teško je, kaže Boljević, da ima toga koji će Milatoviću povjerovati kako su osvjedočeni anti-NATO igrači preko noći promijenili kurs.

-Što se građanskih snaga tiče – da nije bilo nas, Crna Gora niti bi bila dio NATO-a, niti bi imala status kandidata za članstvo u EU. Dok smo mi uvodili Crnu Goru u NATO, Milatovićevi partneri su palili zastave i bježali iz Skupštine. Dok smo mi u Briselu godinama svim silama pokušavali da izborimo što bolju poziciju za Crnu Goru, Milatovićevi partneri su išli u Moskvu i držali se po strain- navodi Boljević.

Čitaj još:   Detalji akcije "Scarface": Vlasnici kafića mjesečno plaćali od 500 do 3.000 KM reketa Kabilovićevoj grupi... (foto)

I zato, dodaje, upozoravaju ga da građanske i evropske snage ne izjednačava sa onima koji su u svim tim procesima nastojali da odmažu, a koji su po dolasku na vlast, u kojoj je bio i Milatović, od Crne Gore napravili “rak ranu” u očima Brisela.

-Ako Milatović nekome nešto duguje, bilo zbog glasova na izborima ili iz sasvim drugih razloga, neka to vidi sa njima – ali Crna Gora neće biti talac tih dugova, niti ćemo mu dozvoliti da antievropske strukture predstavi kao bilo šta progresivno na crnogorskoj političkoj sceni-  zaključuje Boljević.

izvor: gradski.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   "JA NE ZNAM ČOVJEČE, KAKO ĆEŠ UMRJETI": Žestoki okršaj muftije MUAMERA Zukorlića i MILOMIRA Marića još uvjek se pamti, RIJEČI koje se godinama prepričavaju... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more