IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG Vlahović: JAKOV Milatović predlaže “političke platforme”, kako bi legitimizovao učešće anti- NATO i proruskih snaga u vladi CRNE GORE… (foto)

Diplomata i predsjednik CHO ukazao na to da predsjednik države uzurpira i zloupotrebljava vlast…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 03. 10. 2023… 00: 48… MIODRAG Vlahović: JAKOV Milatović predlaže “političke platforme”, kako bi legitimizovao učešće anti- NATO i proruskih snaga u vladi CRNE GORE… (foto)

Potpredsjednik Pokreta “Evropa sad” nastavlja da pokazuje pretenzije da uzurpira i zloupotrebljava vlast – ocijenio je diplomata i predsjednik Crnogorskog helsinškog odbora (CHO) Miodrag Vlahović nakon što je predsjednik države Jakov Milatović danas najavio da će svim parlamentarnim partijama uputiti poziv za “Zajedničku platformu za Crnu Goru u EU”.

Vlahović je ukazao na to da Milatović sa pozicije predsjednika predlaže “političke platforme” kako bi legitimizovao učešće anti-NATO i proruskih snaga u vladi.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: Podmukli i providni plan da se ekstremizuju i dodatno marginalizuju i Cetinje i Crnogorci je inauguracija Jakova Milatovića... (foto, video)

Ti sa tim ne smiješ da imaš veze – poručio je Vlahović Milatoviću u objavi na društvenoj mreži X (bivši Tviter)…

izvor Pobjeda.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more