IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SNIMAK OBJAVILA NA TIK TOKU: Policija u Crnoj Gori traga za maloljetnom BARANKOM koja je iscijepala zastavu Srbije… (foto, video)

Tužilac je predmetnu radnju kvalifikovao kao krivično djelo povreda ugleda strane države

Policija u Crnoj Gori traga za djevojčicom E. S. koja je na društvenim mrežama objavila snimak na kojem cijepa i pljuje zastavu Srbije.

Kako se vidi na snimku, djevojčica cijepa jedan kraj zastave, nakon čega je pljuje.

Na snimku je objavljen i stiker ukrajinske zastave sa dva poljupca dok u pozadini se čuje pjesma čiji stih je: “Slava Ukrajini”.

Za crnogorski portal Vijesti ovim povodom oglasio se rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, tužilac Radovan Ðurišić.

– Uprava policije Regionalni centar JUG Odjeljenje bezbijednosti Bar obavijestilo je Osnovno državno tužilaštvo u Baru o snimku na koji se odnosi Vaše pitanje, a na kojem se vidi maloljetna ženska osoba koja cijepa i uništava državnu zastavu Republike Srbije. 

Čitaj još:   GORAN Popović: Oslobodioci u četničkom transu...

Maloljetno lice je identifikovano i za njom je raspisana potraga, a postupajući tužilac je predmetnu radnju kvalifikovao kao krivično djelo povreda ugleda strane države ili međunarodne organizacije iz čl. 200 st.1 Krivičnog zakonika Crne Gore– objasnio je Ðurišić. 

izvor: SB

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more