IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Poslali sef na reciklažu, kad su ga otvorili nastala drama: Nevjerovatan propust u zatvoru…

U OTPISU glomaznog otpada prije desetak dana zatvorski službenici odlučili su baciti sef koji nitko neko vrijeme nije mogao otvoriti jer nisu imali ključ. Prava drama nastaje na odlagalištu i reciklaži otpada, kada su otkrili da sef nije prazan, nego je pun oružja, i to tako što su pred prešu iz sefa koji je stigao iz Remetinca počeli ispadati stari pištolji, javlja RTL Danas.

O tome su razgovarali smo s glasnogovornikom Sindikata pravosudne policije Jelenkom Krešom. Zanimljivo je da o ovome slučaju javnost nije nitko obavijestio, ni Ministarstvo pravosuđa ni Ministarstvo unutarnjih poslova. U nastavku prenosimo razgovor s Krešom. 

Jeste li upoznati s ovom pričom?

Bili smo sastanku s Ministarstvom pravosuđa i v.d. ravnateljom zatvorskog sustava koji nam je objasnio kako sve to istražuju, ali da se nije ništa dramatično dogodilo.

Što vi kažete na sve to?

Mogu reći da bih se nasmijao na cijelu situaciju. Nije mi jasno da se baci sef bez da se provjeri njegov sadržaj jer sefovi nisu da bi se u njima držao gablec, sir i špek. U sefu se drži oružje, određene stvari kao zlatnina. Nekad su u tim sefovima bila plaće kad su se davale na ruke. I sef nema rok trajanje kao salama.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Pokušala se ubiti skokom sa mosta, spasili je...

Tko može zbog ovog odgovarati?

Mi se nadamo da neće kolega na rampi biti kriv jer vidimo iz povijesti da se pravosudna policija promptno vodi na stegovni sud. Tko radi, taj i griješi i mora snositi posljedice. Tko je bacio sef, a da nije pogledao njegov sadržaj. Na koncu, ljudi su tamo mogli stradati.

izvor: index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more