IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI “21. maj”: ALEKSA Bečič Vučićev dobošar, a “Vijesti” noseći punkt gnjilih avgustovskih promjena… (foto)

Očigledno je da formiranje 44. vlade teče na način koji avgustovsku većinu pretapa u junsku manjinu, kazali su iz Građanske inicijative “21.maj”.

“Zato je juče javnost imala priliku da sluša Bečićev operetski nastup. Tako je i ovoga puta kuknjavio da neće podržati vladu ukoliko se računa na bilo koga ko je bio na listi sa DPSom, od čega on ima neizlječive traume i tikove”, kazali su oni.

Time je Bečić, kako su kazali, poput Vučićevog dobošara zaprijetio Spajiću da će proći kao Abazović kada su jedan drugoga ne tako davno “principijelno hvatali zavratove”.

“Nedugo zatim, javio se i samoproglašeni vođa i glasnik “ugroženog srpstva”. Mandić je, pozivajući se na Bečića, radosno primijetio da su teledirigovane Demokrate poručile Spajiću da vlada neće proći. I onda je još jednom zaguslao da samo ona vlada u kojoj su masovno zastupljeni etnički preduzetnici navođeni iz Beograda može odisati svetim avgustovskim duhom”, rekli su.

Čitaj još:   Zanaatının ustası, Taşlıcalı berber ve kuaför Alen Demirovic... (foto)

Dodaju da bi jučerašnja tužbalica bila kompletirana potrudile su se i “Vijesti” kao noseći propagandno-informativni punkt gnjilih avgustovskih promjena.

“Ovaj medij nadaleko poznat po “nezavisnoj” uređivačkoj politici već danima je u histeričnom zanosu ne bi li kako spriječio Spajića da se preda “hobotnici” i time potpuno psihički razori Milatovića i iscijedi iz njega i zadnji atom “narodne volje””, saopštili su oni.

Ipak, kako navode, prije nego što plati cijenu za infantilno shvatanje politike i amaterski izbor stranačkih poslanika Spajić bi mogao da se zakune “Vijestima” da neće skretati sa svetog avgustovskog puta.

“To bi bilo najbolje da uradi uz blagoslov protojereja-stavrofora Perovića i odlazećeg urednika Kosovića koji je konsterniran činjenicom da FCJK egzistira uporedo sa tradicionalnom SPC čije prisustvo na crnogorskom tlu se gubi u maglinama praistorije”, zaključili su u saopštenju.

izvor: gradski.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more