IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Jakov MILATOVIĆ SA ŠEFOM TERORISTIČKOG REŽIMA: Mali MOMO, primio uputstva za dalje sabotiranje formiranja vlade… (foto)

Jasno je da je ovom prilikom Vučić dao odatna uputstva malom Momu kako da sabotira formiranje vlade mandatara Milojka Spajića

Srpski autokrata na čelu kriminalno- terorističkog režima Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Granadi na marginama samita Evropske političke zajednice sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem.

“Sa Jakovom Milatovićem o jačanju saradnje između Srbije i Crne Gore”, napisao je Vučić na instagram nalogu.

Jasno je da je ovom prilikom Vučić dao odatna uputstva malom Momu kako da sabotira formiranje vlade mandatara Milojka Spajića.

Podsjetimo, srpski autokrata Aleksandar Vučić koji po svaku cijenu želi da formiranje vlade propadne, pripremio je posljednji, čini se očajnički potez kojim bi preko svog najsvježijeg potrčka Milatovića, srušio vladu u zadnjim danima roka predviđenog za njeno formiranje.

Čitaj još:   Mijović: HAPŠENJEM NENA KALUĐEROVIĆA OBJAVILI STE RAT CRNOJ GORI I CRNOGORCIMA

Kako su kazali naši izvori, nakon što bi Vučić iskoristio Milatovića da sruši Spajićev plan o formiranju vlade, uslijedio bi dio akcije u kojem se računa na okorelog veleizdajnika i beogradskog potrčka Dritana Abazovića – falsifikovanje popisa i guranje Crne Gore u ’’srpski svet’’

izvor: aktuelno.me

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more