IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA- PRETUČEN MALOLJETNIK: Napala ga četiri maskirana muškarca, majka u strahu da se nasilje ne ponovi… (foto)

Šesnaestogodišnji učenik Srednje Stručne škole`Ivan Uskoković`, L.U. pretučen je u dvorištu jedne osnovne škole nakon što ga je drug nagovorio da prošetaju do nasilnika koji su ga pretukli, a nakon toga ga i snimili kamerom, gdje se ponizno spuštenih ruku njima izvinjava…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 06. 10. 2023… 00: 48… PODGORICA- PRETUČEN MALOLJETNIK: Napala ga četiri maskirana muškarca, majka u strahu da se nasilje ne ponovi… (foto)

Majka pretučenog učenika L.U. za portal Standard dala je potresnu ispovijest. Na snimku, koji se postao viralan na društvenim mrežama, a koji iz objektivnih razloga portal Standard neće objavljivati, vidi se maloljetnik uplašenog izraza lica sa krvavim podlivima po licu, krvavom majicom, kako se nasilnicima izvinjava. Motiv, kako tvrdi majka, zašto se njen sin izvinjava, nije poznat.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Standard maloljetnik je bio namamljen od strane bliskog druga da izađe ispred kuće oko 19 sati, kada su zajedno krenuli u kratku šetnju do jedne zabjelske škole gdje su ih čekali poznanici.

Odmah po dolasku u dvorište škole, po medicinskoj evidenciji pretučenog mladića u koju je portal Standard imao uvid, više puta su ga udarili u glavu i tijelo.

Njegova majka do koje je portal Standard došao nakon snimka koji se proširio na društvenim mrežama saopštila je da je još uvijek u šoku, te da strahuje za bezbjednost svog djeteta.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Optužnica za SANINA Raščića zbog izazivanje panike i nereda... (foto)

“Strah me da svoje dijete sjutra pošaljem u školu. Mislim da će se ovo ponoviti, jednostavno bih da svoje dijete zaštitim, ali ne znam kako, ti mladići su prijetili i slali poruke nakon što smo prijavili, dolazili ispred kuće. Iskreno, te večeri kada se sve to desilo saznala sam od kćerke šta se desilo, a onda su me pozvali i iz škole.

Te noći je sa drugom otišao u dvorište jedne osnovne škole na Zabjelu, u mračnom dijelu u jednom uglu su mu prema riječima mog sina zadali jedan udarac iako u medicinskoj evidenciji stoji da ih je bilo više i po glavi i po tijelu.

Osim toga, snimili su ga kako se izvinjava, onako nagrđenog. On je nakon toga došao kući i zatvorio se u sobu, nije od straha ništa pričao dok ćerka na jednoj Viber grupi nije vidjela”, ispričala nam je vidno uznemirena majka.

Ovaj slučaj je prema saznanjima portal Standard prijavljen policiji, obavljena je kontrola pretučenog u Urgentnom centru, jedan od dvojice mladića je saslušavan dok drugi još uvijek nije privođen. Takođe, kako saznajemo mladićima je rađen test na psihoaktivne supstance.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: MILAN Pipun Knežević u očajničkom pokušaju da obezbijedi mjesto u bekstejdžu na proslavama SNS- a... (foto)

Iz Uprave policije nijesmo dobili informaciju o ovom događaju…

izvor Srandard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more