IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUADA Zoronjić i HAJRO Bučan „zakrvili“ zbog rukovođenja klubom odbornika u kojem su samo njih dvoje… (foto)

Odbornici Građanskog pokreta Ure u Bijelom Polju Suada Zoronjić i Hajro Bučan umalo su se fizički sukobili oko toga ko će da bude predsjednik odborničkog kluba te partije u Bijelom Polju, saznaje Pobjeda.

Incident između dvoje Urinih funkcionera odigrao se prije nekoliko dana na kolegijumu predsjednika Skupštine opštine Bijelo Polje Ernada Suljevića iz Bošnjačke stranke uoči zasijedanja lokalnog parlamenta.

Izvori Pobjede upućeni u dešavanja sa kolegijuma predsjednika Skupštine ispričali su da je žestok verbalni duel dvoje odbornika umalo prerastao u fizički obračun.

Sve je počelo kada je Zoronjić, prema tvrdnjama naših izvora, uz upotrebu vulgarnih fraza i psovki, rekla da sebi ne može dozvoliti da „nepismena osoba“ bude na čelu kluba u kome ona sjedi.

Bučana, koji trenutno predsjedava Urinim klubom odbornika i opštinskim odborom ove partije u Bijelom Polju, Suada Zoronjić je optužila i da je nezahvalan jer mu je ona, kako je rekla, pozapošljavala mnogo bliskih prijatelja.

Sukob se dodatno rasplamsao kada je Bučan, odgovarajući na te optužbe, Suadi Zoronjić rekao da je stav lidera Ure i premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da se ona „pusti niz vodu“.

Čitaj još:   Uhapšeni za krađe na budvanskim plažama... (foto)

Zoronjić je inače bila nositeljka izborne liste Građanskog pokreta Ura na munulim lokalnim izborima u Bijelom Polju.

Klub odbornika Ure u tom gradu formiran je u decembru prošle godine i tada je na njegovo čelo postavljen Bučan.

Zoronjić je u avgustu ove godine, među funkcionerima svoje stranke, kako pojašnjavaju naši izvori, pokušala da izlobira da se, umjesto Bučana, na čelo kluba postavi ona, ali joj to nije pošlo za rukom.

Naši izvori kažu da je odbornički klub tek posredan razlog svađe dvoje Urinih funkcionera. Sukob među njima, kako nam je nezvanično rečeno, tinja odavno, a kulminirao je na sjednici kolegijuma predsjednika Skupštine.

Zoronjić i Bučan su, inače, jedini predsavnici Ure u bjelopoljskom parlamentu.

Izvor: pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more