IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRANISLAV Bane Nenezić, poručio DRITANU Abazoviću: Odgovorni ste što su Bar i Crna Gora po prvi put ostali bez direktne linije sa Italijom… (foto, video)

Vaša je odgovornost, kao i Odbora direktora koje ste Vi i Vaša vlada delegirali što su Bar i Crna Gora prvi put poslije 63 godine ostali bez direktne linije sa Italijom, poručio je poslanik SD-a i predsjednik SO Bar Branislav Bane Nenezić komentarišući navode premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, iznesene u emisiji Okvir.

„I to nema veze sa “Francescom” koja je Vaš lični interes! A i kako je mogla dovesti 92 “Talijana” ako je kupovina iste planirana za kraj septembra mjeseca? I nismo “skočili” samo zbog starosti jer tehnički ne odgovara Gat-u V na koji se treba vezati”, kazao je Nenezić.

On je istakao da kupovina ovog plovila ima i drugu negativnu stranu.

„Nego i sama “kupovina” ima drugu stranu medalje…465000 akcija manjinskih akcionara, 1200000 eura koje ce sjutra opet placati građani Crne Gore, “stara” zgrada “Prekookenaske plovidbe” Bar, u samom centru grada i 92000 “Talijana” u Bar ne bi ni došlo, ali i nije razlog za to “Francesca”, već nesposobnost ljudi koje je direktno preporučio Abazović”, naveo je Nenezić.

Čitaj još:   NAKON SKANDALA MASKE SU PALE: DRITAN Abazović je ČETNIK i SVETOSAVAC, zakleo se na vjernost srBstvu! (foto, video)

Na kraju Nenezić je poručio Abazoviću: “Francesca” je čak i od Vas starija, ali ćete prije Vi u “penziju” nego ona u staro gvožđe.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more