IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAT NA IZRAELSKIM ULICAMA: Snimci upada Hamasa- “Slike bez presedana”, Izraelska vojska s više desetina aviona pokrenula napad na Pojas Gaze… (foto, video)

Hamasovo vojno krilo Izzeddin Kassam, saopćilo je ranije jutros da je pokrenuta operacija “Aqsa Flood” protiv Izraela, te da je lansirano više hiljada raketa i granata iz blokiranog Pojasa Gaze…

GAZA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 07. 10. 2023…09: 48… RAT NA IZRAELSKIM ULICAMA: Snimci upada Hamasa- “Slike bez presedana”, Izraelska vojska s više desetina aviona pokrenula napad na Pojas Gaze… (foto, video)

Hamasovo vojno krilo Izzeddin Kassam, saopćilo je ranije jutros da je pokrenuta operacija protiv Izraela

Izraelska vojska objavila "alarm za ratno stanje", pokrenuti napadi na Gazu

Izraelska vojska proglasila je nakon najnovijih dešavanja u Pojasu Gaze “alarm za ratno stanje”, javlja Anadolu.

Kako je saopćila izraelska vojska, pomenuto stanje je proglašeno zbog “brojnih napada iz Gaze u posljednjih sat vremena”.

Isti izvor je naveo da su neke palestinske grupe ušle na teritoriju Izraela, u graničnom pojasu s Gazom i da se tu vode borbe.

Čitaj još:   PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD reprezentativca BiH AMONA: Neka je vječni rahmet tvojoj duši, vrijeme i mjesto dženaze bit će objavljeno naknadno... (foto)
U međuvremenu brigade Al Qasam spalile vojno vozilo koje pripada izraelskim snagama u Pojasu Gaze, javlja Anadolu.

Izraelska vojska je potom saopćila da je otpočela napade na blokirani Pojas Gaze.

Hamasovo vojno krilo Izzeddin Kassam, saopćilo je ranije jutros da je pokrenuta operacija protiv Izraela, lansirano je više hiljada raketa i granata iz blokiranog Pojasa Gazze. Operacija je pokrenuta kao odgovor na izraelske zračne napade.

Izraelska vojska objavila je da je s desecima borbenih aviona krenula u napad na blokirani Pojas Gaze, javlja Anadolija.U saopćenju vojske navodi se da su deseci ratnih aviona počeli gađati različite ciljeve Hamasa u Pojasu Gaze…

Čitaj još:   AIDA Petrović: VLADA MISLI ISTO ŠTO I ŠEŠELJ i ćutanjem odobrava njegove šovinističke napade

izvor agencije AA

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more