IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA DO NEBA U CRNOJ GORİ: Sutra dženaza dva brata MURATOVIĆ- usmrtio ih V. A. (20) iz Bara, dok se trkao ispred tunela Ćafe… (foto)

Tragičan ishod saobraćane nesreće na magistralnom putu Bar- Ulcinj u kojoj su dva brata izgubila život, njihov saputnik u putničkom automobile zadobio teške tjelesne povrde. Dvadesetogodišnjak koji je upravljao vozilom je izazvalo čeoni sudar, lišen je slobode.

“Baranin V.A. (20) je lišen slobode. U roku od 24 sata će biti saslušan od strane dežurnog tužioca koji će odlučiti o određivanju zadržavanja”, potvrdio je za Primorski portal PR Osnovnog državnog tužilaštva u Baru tužilac Radovan Đurišić.

Zbog povreda koje je zadobio, on je hospitalizovan u Opštoj bolnici Bar.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi je i suvozač iz automobila u kome su bila braća Seljatin i Isljam Muratović iz Bara – M.L. (79). On je zadobio teške tjelesne povrede i hospitalizovan je na na odjeljenju hirurgije.

Dva brata iz Bara, žrtve su teške saobraćajne nesreće koja se u nedjelju veče u 17.58 časova dogodila ispred tunela Ćafe, na Jadranskoj magistrali.

U čeonom sudaru automobila marke Volksvagen Golf i Renault Megan, na licu mjesta je smrtno stradao Baranin Seljatin Muratović (67), koji se nalazio na zadnjem sjedištu renaulta.

Čitaj još:   ŠENLUČENJA na Badnje veče u PODGORICI: Na snimku zabilježena RAFALNA PUCNJAVA, POLICIJA I TRUBAČI... (video)

Od posljedica povreda zadobijenih u sudaru dva putnička vozila, nekoliko sati posle nesreće, povredama je podlegao i njegov brat Isljam Muratović (62) u Opštoj bolnici Bar.

On je bio vozač u automobilu koji se kretao iz pravca Bara prema Ulcinju, iza njega u vozilu je sjedio rođeni brat koji je usled jačine udara prelito na prednji deo vozila i na licu mjesta preminuo.

 “Golfom, koji se kretao iz pravca Ulcinja ka Baru je upravljao V.A. (20) iz Bara”, naveli su iz policije.

Nakon izveštaja vještaka saobraćajne struke biće poznate okolnosti pod kojima je do tragedije došlo.

Prema kazivanju očevidaca, mladić koji se kretao iz pravca Ulcinja trkao se sa još jednim vozilom koje nije učesnik ove saobraćajne nesreće, piše Primorski portal.

izvor: barskiportal.me

Čitaj još:   Predsjednik CRNE GORE MILO Đukanović POZITIVAN NA KORONA VIRUS...
Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more