IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILUTIN Cerović: Popisivanje profesionalnih Srba u Crnoj Gori… (foto)

Zvanični Beograd za svoje osvajačke pretenzije ka Crnoj Gori koristi upravo tamošnje Crnogorce koji se iz političkih razloga i finansijskih benefita predstavljaju kao ”ugroženi Srbi”…

PODGORICA: Crna Gora, Kolumne, vijesti, utorak, 10. 10. 2023… 12: 08… MILUTIN Cerović: Popisivanje profesionalnih Srba u Crnoj Gori… (foto)

Ti ”ugroženi Srbi” istine radi, su u toliko lošem položaju da ne znaju šta će sa parama i nekretninama koje poseduju. Pa nije ni čudo što se tako čvrsto drže srBstva, koje je postalo jedan od najboljih biznis projekata u Crnoj Gori…

Piše: Milutin Cerović

Predstojeći popis u Crnoj Gori izuzetno je bitan, ako ne i od istorijske važnosti, za arhitekte i pokrovitelje velikodržavno-genocidnog projekta ”srpski svet”.

Dugo vremena baroni Minhauzeni u  Beogradu i njihovi izmećari u Crnoj Gori žele da nam predstave da u toj istoj Crnoj Gori procentualno ima bezmalo više Srba no čak u samoj Srbiji!

Evo baš iz tog razloga sada hoće  Beograd i Podgorica na silu da odrade lažirani popis stanovništva Crne Gore.

Kada bi im moglo biti, na popisu bi želeli da predstave da Crnogoraca i ostalih koji nisu Srbi uopšte i nema u državi Crnoj Gori!

Stoga, pisac ovih redova želi da obavesti crnogorski plebs i ostale o sledećim činjenicama.

Vrlo je lako dokazati da autentičnih Srba u Crnoj Gori od pamtiveka do danas nema ni u promilima. Možda veoma malo.

Čitaj još:   POČEO, FAHRO RADONČIĆ, DA SE TJEŠI: “Bit će mi olakšanje da ne budem u Predsjedništvu, NAPRAVIĆU TORANJ”

Evo tog krunskog dokaza:

Da oni zaista postoje u bilo kom broju, ne bi Beograd koristio usluge onih koji su rođeni kao Crnogorci, a sada su postali politički Srbi, čitaj plaćeni Srbi, koji to nisu ni po rođenju, niti po kom drugom validnom osnovu.

Dakle, zvanični Beograd za svoje osvajačke pretenzije ka Crnoj Gori koristi upravo tamošnje Crnogorce koji se iz političkih razloga i finansijskih benefita predstavljaju kao ”ugroženi Srbi”. Ti ”ugroženi Srbi” istine radi, su u toliko lošem položaju da ne znaju šta će sa parama i nekretninama koje poseduju. Pa nije ni čudo što se tako čvrsto drže srBstva, koje je postalo jedan od najboljih biznis projekata u Crnoj Gori.

Da izistinski postoje bilo koji Srbi u Crnoj Gori, kojima to piše u krštenici i matičnoj knjizi rođenih, jahač Srbije sa “Andrićevog venca”  bi koristio njih kao zbilja autentične i stvarne Srbe, ali oni zaista ne postoje, makar ne među ovim profesionalnim pripadnicima ”ugroženog srBstva”. Zato se debelo finansiraju fantomski Srbi koji žele da budu sve ono što im se naredi iz Beograda.

Zato da zaključimo – popis koji je najavljen u Crnoj Gori, ima smisla samo po jednom osnovu – da se uredno popiše broj lažnih, izmišljenih Srba, jednom zauvek.

Čitaj još:   MILUTIN Cerović: Bijeli sport i crni Đokovići... (foto, video)

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more