IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SD: Građanke i građani, uskoro će dobiti figuru MILOJKA Spajića, a stvarnog premijera ALEKSANDRA Vučića… (foto)

Sastav Vlade, dok ne vidimo potencijalne kandidate, nećemo komentarisati, ali jedno je sigurno– ovako sklepana Vlada, ako ne bude gora od Abazovićeve, teško da će biti bolja

Ukoliko su tačne informacije koje smo sinoć dobili iz medija o formiranju nove većine, onda je sasvim jasno da smo, sve ovo vrijeme, na sceni imali fingiran proces sa jednim konačnim ciljem – formiranje antievropske, anti-NATO i u konačnom anti-crnogorske vlasti, ocijenile su Socijaldemokrate (SD).

“Sve ovo vrijeme mandatar Spajić je izgleda mazao oči javnosti sa manjinskim partijama, pokušavajući da, u očima međunarodne zajednice, djeluje “evropskije”. Sve priče da sa konstituentima ZBCG i GP URA nema razgovora pale su u vodu. To najbolje govori ne samo o političkom karakteru aktuelnog mandatara“, ističe se u saopštenju SD- a.

Kako su naglasili, „nevjerovatne su, u ovoj situaciji, mnoge stvari, a mi ćemo navesti samo neke“.

„U Crnoj Gori će, kako mediji javljaju, na čelo Parlamenta doći čovjek koji je prvostepeno osuđen za terorizam u pokušaju i rušenje ustavnog poretka. Po automatizmu, taj isti čovjek, koji djeluje pod jasnom kontrolom Beograda i Moskve, biće član Savjeta za bezbjednost i odbranu i imati pristup svim povjerljivim informacijama kojima raspolaže jedna NATO članica.

Čitaj još:   BUDVA POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM: U pucnjavi ranjen, Kristijan B. (foto)

Za rubriku vjerovali ili ne. Sastav Vlade, dok ne vidimo potencijalne kandidate, nećemo komentarisati, ali jedno je sigurno – ovako sklepana Vlada, ako ne bude gora od Abazovićeve, teško da će biti bolja. U svakom slučaju, građanke i građani Crne Gore će, kako se čini, uskoro dobiti figuru Milojka Spajića, a stvarnog premijera Aleksandra Vučića“, zaključuje se u saopštenju.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more