IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI “21. maj”: “MUDRACI” iz PES- a mogli su tražiti i aneks izjave kojim bi se ANDRIJA Mandić i MILAN Pipun Knežević obavezali da… (foto)

Rastrojeni mandatar Spajić i njegova kratkoročna stranka svakog dana imaju po jedno urnebesno obraćanje javnosti, ocijenili su iz GI “21. maj”.

“Tako smo juče čuli i njihov zahtjev da čelnici Vučićevih filijala u Crnoj Gori potpišu izjavu kojom će se obavezati na stoprocentnu privrženost spoljnoj i bezbjednosnoj politici EU i NATO”, navode u saopštenju.

Prema njihovim riječima, na ovaj način “mudraci” iz PES-a mogli su tražiti i aneks izjave kojim bi se Mandić i Knežević obavezali na duboku naklonost premaZelenskom i trajni prezir prema Putinu. 

“Ili, da možda zatraže od Demokrata da daju izjavu kojom se gnušaju namještanja i fotelja đe god šta uoče i kojom se dodatno obavezuju da nikada više neće govoriti jedno, raditi drugo a podvaliti treće. Ili, da neizostavno pozovu u vladu URU koja bi potpisala izjavu da nikada više nikoga neće prevariti i da prekida svaki odnos sa Vučićem i Porfirijem.

Čitaj još:   NOVİ PAZAR: PLATO “HATIDŽA MEHMEDOVIĆ”, POČAST ZA PRAVDU, HRABROST İ BORBU ZA İSTİNU (GALERİJA SLİKA)

Konačno, zašto ne bi ministarstvo pravde i unutrašnjih poslova dali kavačkom i škaljarskom klanu pod uslovom da oni potpišu izjavu da se nikada više neće baviti serijskim ubistvima i organizovanim kriminalom”, zaključuju u saopštenju.

izvor: anrenaM.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   GI 21. maj: Crna Gora u Briselu prekrižena priča, predsjednik države ne dobacuje dalje od službenika u Vučićevom kabinetu... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more