IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Nikolić: Poruke koje Porfirije šalje jasno ukazuju da je doputovao kao emisar Vučića u pretpopisnoj kampanji… (foto)

Član Predsjedništva DPS- a i poslanik Andrija Nikolić poručio je da je da je vjerski čin osvećenja hrama u Podgorici zloupotrijebljen da se vjerni narod nacionalno indoktrinira.

Tokom liturgije u Podgorici patrijarh Srpske pravoslavne crkve, Porfirije, kazao je da ovdje bolje znaju ko su, kojim jezikom govore i kojem narodu pripadju. Upućivanje ovakvih poruka tokom vjerskog čina a u susret popisu stanovništva osudio je član Predsjedništva DPS-a i poslanik Andrija Nikolić

“Poruke koje patrijarh Porfirije šalje tokom boravka u Crnoj Gori, jasno ukazuju da je doputovao kao emisar Aleksandara Vučića u pretpopisnoj kampanji u našoj državi, i da je vjerski čin osvećenja hrama u Podgorici, zloupotrijebljen da se vjerni narod nacionalno indoktrinira”, napisao je Nikolić na Tviteru.  

Čitaj još:   HOROR, SRBIJA DANAS: Muškarac, stradao u eksploziji bombe...

izvor: analitika.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   ANDRIJA Nikolić: Proces pregovora o formiranju Vlade svakog dana gubi na kredibilitetu, DPS ne trguje nacionalnim interesima... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more