IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BORAC ARMIJE RBIH KANDIDAT ZA NAČELNIKA STARI GRAD: Dženan Selimbegović predstavio je svoju platformu razvoja i rada Općine… (foto)

Danas upriličeno predstavljanje kandidata SDA Dženan Selimbegovića, za načelinika Općine Stari Grad koji su referendumom

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 16. 10. 2023… 08: 58… BORAC ARMIJE RBIH KANDIDAT ZA NAČELNIKA STARI GRAD: Dženan Selimbegović predstavio je svoju platformu razvoja i rada Općine… (foto)

Općinski odbor Stranke demokratske akcije Stari Grad kandidirat će Dženana Selimbegovića za načelnika Općine Stari Grad na prijevremenim izborima koji će biti održani 29. oktobra.

Izglasani za prijevremene izbore.

Dženan Selimbegović predstavio je svoju platformu razvoja i rada Općine koja se umnogom razlikuje od dosadašnjih aktivnosti. Tom prilikom Zahiragić se također obratio, govoreći o mnogim neregularnostima u kampanji trojkinog kandidata, te je ovom prilikom zamolio za fair play kampanju u nastavku.

Dženan Selimbegović rođen je 1974. godine u Sarajevu. Armiji Republike Bosne i Hercegovine priključio se kao dobrovoljac 1992. godine.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 16. april 2024. godine...

Nakon završetka agresije, upisuje i diplomira na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Karijeru pravnika, veoma uspješno i sa izvrsnim rezultatima, gradi kroz organe uprave na različitim nivoima.

Od 2013. godine do danas obnaša funkciju zamjenika Generalnog sekretara Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Nikada ranije nije bio kandidat na izborima.

Oženjen je i otac dvoje djece– navedeno je u njegovoj biografiji.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more