IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ULCINJ: Novi šovinistički ispad- Navijači Grblja pjevali “ubij, zakolji…” na utakmici protiv Otranta… (foto)

Novi šovinistički ispad na našim fudbalskim terenima dogodio se danas, i to na utakmici Druge CFL između Grblja i ulcinjskog Otranta, odigranoj u Radanovićima.

Naime, u samom finišu utakmice, dok su domaći igrači burno protestovali kod sudije Bjelice zbog toga što nije dosudio penal za njih pri jednoj spornoj situaciji, navijači domaćih počeli su da skandiraju “Ubij, zakolji, da Š***** ne postoji”.

Današnjoj utakmici prisustvovala je i grupa navijača ulcinjskog kluba.

Večeras su se tim povodom oglasili i iz Otranta, koji je, inače, dobio današnji meč rezultatom 1:3.

“Želimo pozvati nadležne na reakciju i po ko zna koji put skrenuti pažnju na šovinizam i huligansko ponašanje nekih, nazovi, grupa navijača na crnogorskim fudbalskim terenima. Naime, naša ekipa i navijači doživjeli su jako neprijatan doček u Grblju i bili izloženi šikaniranju i najbrutalnijim provokacijama na nacionalnoj osnovi.

Čitaj još:   BEOGRAD Hapšenje vehabije nema veze s Putinom...

Za razliku od uprave i fudbalera Grblja, kojima zahvaljujemo na domaćinskom-prijateljskom odnosu i krajnje korektnoj igri, većina domaće publike iskazala je sve ono što ugrožava naš fudbal, sport i suživot, a protiv čega se moramo boriti. I izborićemo se”, poručili su oni.

Saopštili su kako sport treba biti lišen dnevne politike i nacionalizma, dodajući da upravo toga nema na utakmicama u Ulcinju.

Podsjetimo, nedavno se slično skandiranje moglo čuti i na utakmici Meridianbet Prve CFL između Budućnosti i Dečića, i to sa sjeverne tribine, na kojoj se okupljaju navijači podgoričkog kluba.

izvor: analitika.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more