IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD- Ključni meč za plasman na Euro: Najbitnijih 90 min. za Crnu Goru, imamo puno razloga da vjerujemo u nacionalni tim… (foto, video)

Fudbalska reprezentacija Crne Gore večeras će odigrati najbitniji meč tokom nekoliko posljednjih godina.

PODGORICA- BEOGRAD: Crna Gora, Sport, vijesti, utorak, 17. 10. 2023… 11: 30… BEOGRAD- Ključni meč za plasman na Euro: Najbitnijih 90 min. za Crnu Goru, imamo puno razloga da vjerujemo u nacionalni tim… (foto, video)

Pitate li selektora Miodraga Radulovića, ali i znatan dio naših navijača, duel protiv Srbije, koji će početi u 20: 45 časova na stadionu “Rajko Mitić”, najbitniji je još od legendarnog baraža protiv Češke. 

Biće da ne griješe, naročito u slučaju pozitivnog ishoda. Jer, u slučaju da trijumfuje, naša reprezentacija gotovo bi jednom nogom bila na završnici u Njemačkoj. I bod bi bio značajan, s tim što bismo onda najvjerovatnije morali da izborimo pozitivan ishod i na gostovanju Mađarskoj. 

No, prije bilo kakvih kombinacija, treba se isključivo fokusirati na večerašnji meč protiv selekcije koja je sastavljena od igrača ekstra klase. Iako bez Vlahovića, Srbija je jednako opasna – da je tako, uostalom, vidjeli smo i u subotu veče protiv Mađarske (2: 1)… 

Čitaj još:   Državni skandal: KO JE KRŠIO ZAKON- Sve tajne ,,leta X“ na CRNU GORU... (foto)

Crnogorski defanzivci imaće možda i najteži zadatak u ovim kvalifikacijama – da zaustave suparnike, prije svih Mitrovića i Tadića, pred tribinama koje će sasvim sigurno biti dobro popunjene. 

No, baš kao Srbija, i mi imamo adute u napadu – sada su u takvoj formi da se čini kako je Radulović i na slatkim mukama povodom toga sa kojima će napadačima i početi meč. Imaće i naša selekcija veliku podršku sa tribina – mnogi navijači Crne Gore juče su stigli u Beograd, a neki će danas. 

Umjesto prognoza, očekivanja i kalkulisanja, pred večerašnji duel – koji će suditi Šimon Marčinjak – samo treba istaći kako su nam ‘hrabri sokoli’ u ovom kvalifikacionom ciklusu dali razloga da vjerujemo u njih i da se, uprkos tome što je domaćin na papiru favorit, nadamo ishodu kojim bismo bili sasvim blizu plasmana na Euro. 

Večerašnja utakmica u Beogradu počeće u 20: 45 časova.

BONUS VIDEO: Himna Crne Gore: Crna Gora – Srbija

Čitaj još:   Jedan pravi sunčan dan, do 19 stepeni C...

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more