IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Savjet mladih DPS- a: Poruku šaljete mladima za čovjeka koga država krivično goni za najteža djela, stavljate ga na čelo Parlamenta CRNE GORE… (foto)

Ako predstavnici nove koalicione vlasti zaboravljaju ko je Andrija Mandić, naše generacije, a da ne govorimo o starijim generacijama, i te kako pamte, saopštio je Savjet mladih DPS- a…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 17. 10. 2023… 10: 30… Savjet mladih DPS- a: Poruku šaljete mladima za čovjeka koga država krivično goni za najteža djela, stavljate ga na čelo Parlamenta CRNE GORE… (foto)

Lice nije krivično gonjeno i osuđivano, izgleda da to nije slučaj u “oslobođenoj” Crnoj Gori, gdje vas očigledno za funkciju jedne od tri ključne figure u zemlji, ako je suditi po Mandićevom primjeru, značajno preporučuje i to što ste terorista u pokušaju.

“I, možda, ima onih koji su povjerovali u isceniranu katarzu kojom je Putinov idolopoklonik i Vučićev sluga pokušao da, za vrijeme kampanje za predsjedničke izbore, obmane crnogorsku javnost, i, možda, su među njima upravo ovi, čije partije bar na papiru, imaju predznak građanskih i evropskih, ali jedno je sigurno– da bi izbor Andrije Mandića, četničkog vojvode, na mjesto prvog čovjeka crnogorskog parlamenta, značio nikad formalnije i očitije uspostavljanje anticrnogorskog i antievropskog djelovanja sa jedne od čelnih državnih funkcija”, kažu u saopštenju. 

Kako navode, dok u Crnoj Gori stasavaju neke nove generacije, koje bi trebalo učiti ispravnom sistemu vrijednosti, koji znači i to da državnički važne poslove ne mogu obavljati oni koji u kontinuitetu tu istu državu izdaju i prodaju za vreću srpskih dinara i vreću ruskih rubalja, Milojko Spajić i njegova “proevropska” svita na čelo Skupštine Crne Gore dovode onoga kome je Beograd važniji od Podgorice.

Čitaj još:   Užasna povreda Turskog košarkaša ALPERENA Sengun (21) u NBA ligi: Nakon vriska završio uplakan u kolicima... (foto, video)

“I, mada, u svakom iole normalnom i zdravom sistemu, za svako rukovodeće mjesto u državi se traži potvrda nadležnih organa da lice nije krivično gonjeno i osuđivano, izgleda da to nije slučaj u “oslobođenoj” Crnoj Gori, gdje vas očigledno za funkciju jedne od tri ključne figure u zemlji, ako je suditi po Mandićevom primjeru, značajno preporučuje i to što ste terorista u pokušaju.

Opravdano se postavlja pitanje kakva se poruka, ovakvim činjenjima, šalje mladim ljudima u Crnoj Gori! Da slobodno mogu hodati po ivici zakona, gaziti Ustav države, biti najgori mogući prestupnik, izvršavati najteža krivična djela koja crnogorsko krivično zakonodavstvo poznaje, a da to opet neće biti prepreka da vode državne institucije?”, navode u saopštenju. 

Pitaju i smije li to biti atmosfera u kojoj mladi ljudi rastu i razvijaju se, izgrađuju i usvajaju sistem vrijednosti u skladu sa kojim bi trebalo da žive?

“Naravno da ne! Ovo nije i ne može biti Crna Gora na koju se iko ikada smije navići! Ovo nije i ne može biti sudbina Crne Gore s kojom se ijedan dobronamjerni čovjek može i smije pomiriti! U krajnjem, Andrija Mandić na čelu parlamenta ne znači samo obustavu evropskog puta Crne Gore i potpunu degradaciju državnog i urušavanje međunarodnog ugleda!

Čitaj još:   SUNOVRAT I KOLAPS "DODIKOVOG" ENTITETA: Dug RS čak 5,2 MILIJARDI MARAKA, ali NAJGORA vijest je...

A malo li je!? Andrija Mandić na čelu Skupštine znači i figuru na koju se potencijalno ugleda, a nema otvorenije prijetnje i opasnosti po budućnost ove države, a ni veće tragedije za njenu sadašnjost, od te da neko ko se klanja Mladiću, Miloševiću i Karadžiću, postane bilo čiji uzor”, zaključuju u saopštenju. 

izvor portal analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more