IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽIVO: Meč istine na Marakani, mogu li “Sokoli” do velikog rezultata u borbi za UEFA EUR0 2024… (foto, video)

Meč na stadionu “Rajko Mitić” počeće minutom ćutanja zbog ubistva dvojice Šveđana, uoči utakmice Belgija– Švedska, sinoć u Briselu…

BEOGRAD: Svijet, Sport, vijesti, utorak, 17. 10. 2023… 17: 30… UŽIVO: Meč istine na Marakani, mogu li “Sokoli” do velikog rezultata u borbi za UEFA EUR0 2024… (foto, video)

Crnogorski fudbaleri u Beogradu protiv Srbije igraju možda i ključnu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Dešavanja sa stadiona “Rajko Mitić” pratite uživo, iz minuta u minut.

Ukoliko ne bude iznenađenja pred početak meča, “sokoli” će utakmicu početi u sastavu: Mijatović, Tući, Savić, Tomašević, Andrija Vukčević, Marušić, Kuč, Janković, Camaj, Jovetić, Krstović.

Najava utakmice:

Uoči ovog duela, Srbija ima dva boda prednosti, ali i utakmicu više od Crne Gore. Našem timu bi i bod bio dobar jer bi u posljednja dva kola protiv Litvanije i Mađarske, koja će izvjesno već večeras obezbijediti plasman na EURO, mogao pobjedama da trasira prvi plasman na veliko takmičenje.

Čitaj još:   MIRZA Šabović, član Glavnog odbora SDP- a: "Javno vrijeđanje Bošnjaka, nudili su nam kartu u jednom pravcu do Stambola" (foto)

Međutim, idealan scenario predstavljala bi pobjeda u Beogradu jer bi onda momci selektora Miodraga Radulovića u novembra protiv Litvanije pobjedom pod Goricom osigurali istorijski uspjeh.

U prvom dijelu kvalifikacija krajem marta u Podgorici, Srbija je slavila 2:0 golovima Dušana Vlahovića, koji zbog povrede ne konkuriše za tim u večerašnjem meču.

Ipak, i u tom duelu “sokoli” su u najmanju ruku bili ravnopravan rival i pokazali da mogu da se nose sa, na papiru jačim rivalom.

BONUS VIDEO: SRBIJA vs. CRNA GORA- UEFA EURO 2024 QUALIFIERS- PES

izvor iBalkan.net/ CdM.me