IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. oktobar 2023. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan pun samopouzdanja, Bik nezainteresovan, Blizanci pesimistični, Raku treba provod, Lav melanholičan, Djevica pod stresom, Vaga misli o prošlosti, Škorpija obeshrabrena, Strijelac predmet ogovaranja, Jarac nestrpljiv, Vodoliji treba pomoć, a Ribe previše emotivne. Ovo je dnevni horoskop za 20.10.2021. godine.

Ovan
POSAO: Možete da očekujete da ćete doći do nekih veoma interesantnih informacija. Pred vama je povoljan dan. S novim saznanjima dolazite i do boljih poslovnih pozicija.

LJUBAV: Pred vama je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja vam je po mnogim stvarima veoma slična. Očekuje vas uzbudljiva situacija! Možete da se nadate početku veze.

ZDRAVLJE: Osjećate se veoma dobro u svojoj koži. Nemate nikakve zdravstvene probleme.
Bik
POSAO: Možete da očekujete da ćete ostvariti vrlo dobre rezultate. Dolazi vam period u kojem je moguće poslovno napredovanje. Postepeno dolazite do cilja koji ste sebi davno zacrtali.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv razgovor s voljenom osobom. Uspjećete da saznate neke nove stvari o njoj. Moguće je da ćete se još više zbližiti.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije. Preporučuje vam se bavljenje sportom i intenzivnija fizička aktivnost.

Blizanci
POSAO: Pozitivan dan je pred vama! Moguće je da ćete dobiti neku novu poslovnu ponudu koja može biti povezana sa inostranstvom. Ukoliko planirate putovanje – sve će proći dobro!

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je povoljna situacija za novo poznanstvo od velikog značaja! U vašem životu će se pojaviti osoba s kojom možete da ostanete na duže staze.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi. Nema naznaka ni za kakve probleme na polju zdravlja….

Rak
POSAO: Dolaze vam važne promjene na polju finansija. Možete da se nadate da ćete biti zadovoljni onim što vam slijedi. Ne treba da se brinete ni zbog čega.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, ne dopada vam se vaš status. Rešili ste da se malo više aktivirate kako biste stekli nova poznanstva. Uskoro možete da očekujete zanimljiv susret.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost. Potrebno vam je da budete u što boljoj kondiciji.
Lav
POSAO: Vrijeme je da donesete neku veliku odluku vezanu za posao. Potrudite se da budete promišljeni. Dobro sve iskalkulišite pre nego što presudite.

Čitaj još:   BORIS Muratović: Put kojim se Crna Gora kreće vodi u ponor... (foto)

LJUBAV: Voljena osoba će preuzeti inicijativu i konačno vam pokazati koliko joj je zaista stalo do vas. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima na polju ljubavi danas.

ZDRAVLJE: Koža vam je osjetljiva, pa se potrudite da obezbedite sebi adekvatnu negu.

Djevica
POSAO: Važno je da tokom današnjeg dana ostanete dosljedni sebi i svojim principima. Nemojte da padate pod tuđi uticaj. Ako budete slušali svoju intuiciju, donijećete ispravnu odluku.

LJUBAV: Nemate nikakvu kočnicu pred voljenom osobom jer znate da s njom uvijek o svemu možete iskreno da razgovarate. Vaša veza je jaka i stabilna i verujete jedno drugome.

ZDRAVLJE: Očekuje vas poboljšanje na ovom planu ako ste ranije imali neke probleme.

Vaga
POSAO: Moguće je da ćete danas imati priliku da se malo odmorite od obaveza… Ne očekuje vas naporan dan. Pred vama je šansa da se bavite nekim drugim stvarima!

LJUBAV: Nova ljubav je pred vama! Veoma ste šarmantni i zavodljivi, a to je primetio baš onaj ko je trebalo da primeti. Očekuje vas zanimljiv dan. Ljubav vam dolazi spontano.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom planu vas prati. Nemate nijedan razlog da budete zabrinuti.

Škorpija
POSAO: Imate dobre ideje, samo vam nedostaje nečija podrška kako biste sve uspjeli da realizujete. Ako budete tražili pomoć, dobićete je, zato samo napred!

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, možete da očekujete vrlo lijep dan s voljenom osobom, koja je spremna da vam pokaže svu svoju ljubav. Za slobodne – moguć prolazni flert.

ZDRAVLJE: Povedite računa o organima za varenje, kao i o svojim navikama u ishrani.

Strijlac
POSAO: Očekuje vas prilika da proširite svoje poslovne kontakte i da ostvarite nova poznanstva koja vam mogu biti važna. Ostavljate veoma dobar utisak u poslovnoj komunikaciji.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lijepim dešavanjima na ovom polju. Moguće je da će voljena osoba pripremiti neko iznenađenje za vas. Uživaćete sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte cigarete i duvanski dim, koji za vas mogu biti veoma štetni.

Jarac
POSAO: Možete da se nadate stabilnoj atmosferi na poslu, kao i dobroj situaciji na polju finansija. Nemate nijedan razlog za brigu i zadovoljni ste stanjem na poslu. LJUBAV: Očekuje vas dinamična komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Može se reći da se zbližavate velikom brzinom i da ćete uskoro ući u emotivnu vezu. ZDRAVLJE: Povoljan je period za mršavljenje ako imate problem s viškom kilograma.

Čitaj još:   RITAT Fejzić Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori: Najmanje problema sa “Turcima” imaju oni koji su se najviše borili za Crnu Goru... (foto, video)

Vodolija
POSAO: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu kad je u pitanju posao. Uspećete da završite sve obaveze bez problema. Možete da se nadate dobrom i mirnom danu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja vam uzvraća simpatije. Tokom današnjeg dana biste mogli da očekujete zbližavanje i početak veze. Leptirići u stomaku rade punom parom!

ZDRAVLJE: Bez većih problema sa zdravljem. Možete biti sasvim opušteni po ovom pitanju.
Ribe
POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite svoje ideje. Dobićete potvrdu ili odobrenje koje vam je neophodno s više instance. Pred vama je veći napredak na poslovnom planu.

LJUBAV: Prijaće vam da s voljenom osobom izađete negdje u zajedničkom društvu. Potrebno je da budete malo više zajedno. Ukoliko ste slobodni, uskoro vam sledi novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi s leđima, pa povedite računa o tome.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more