IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VATROSLAV Belan: FILIP Adžić, htio da u korist evropskog puta CG predloži odlaganje popisa, iznenadio ga istek mandata Vlade u kojoj je ministar… (foto)

E što ti je peh i nesrećni tajming. Ministar je taman htio da u korist evropskog puta Crne Gore Vladi predloži odlaganje Popisa, kad ono, iznenadio ga istek mandata Vlade u kojoj je ministar i to mora da uradi naredna, kazao je predsjednik LP Vatroslav Belan. 

On je komentarisao današnju izjavu odlazećeg ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića koji je kazao da bi “buduća Vlada trebala da razmotri Rezoluciju EP i vidi da li je za evropski put bolje da se popis odloži”. 

“Kako nije imao vremena da na današnjoj sjednici ili nekoj prethodnoj to formalno predloži Vladi, našem premijeru, a njegovom partijskom šefu? Eh! Šteta”, napisao je Belan na Tviteru. 

Čitaj još:   VATROSLAV Belan: Protesti pod okriljem vjere pomogli MILOJKU Spajiću da dođe na vlast, LP ne zanima krvna grupa ministara... (foto)

izvor: analitika.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   GDJE SE NALAZI UBICA "IGOR A. POLICAJAC- SPECIJALAC"?:  Traže ga po Priboju i Prijepolju, lako bi mogao da pređe u susjednu... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more