IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: Bojkot je jedini način da se zaustavi lažni popis čiji su rezultati unaprijed poznati… (foto, video)

Poslanik SD je rekao da se Crna Gora nalazi u ozbiljnoj društveno- političkoj krizi, odnosno da vlada funkcioniše bez legitimiteta u parlamentu i da nije sposobna da organizuje izbore u Šavniku i sjednicu Skupštine opštine Andrijevica…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 19. 10. 2023… 14: 09… NIKOLA Zirojević: Bojkot je jedini način da se zaustavi lažni popis čiji su rezultati unaprijed poznati… (foto, video)

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Crne Gore Nikola Zirojević poručio je da je bojkot jedini način da se zaustavi, kako je kazao, lažni popis stanovništva čiji su rezultati unaprijed poznati.

“Imajući u vidu da se Crna Gora nalazi u ozbiljnoj društveno-političkoj krizi, odnosno da vlada funkcioniše bez legitimiteta u parlamentu i da nije sposobna da organizuje izbore u Šavniku i sjednicu Skupštine opštine Andrijevica, sa druge strane, imajući u vidu činjenicu da ta ista vlada nije dozvolila da opozicija uzme učešće u kontrolnim mehanizmima, došli smo do jedinog mogućeg rješenja, rješenja koje nismo željeli, rješenja kojem se nismo nadali, ali jedinog rješenja koje nam je jedino preostalo da se zaustavi lažni popis stanovništva, a to je bojkot”, istakao je Zirojević, saopšteno je iz SD.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: URA Vučiću poslužila za jednokratnu upotrebu, pečat izdajnika nećete izbrisati nikad... (foto)

On je dodao da poziva “sve slobodnomisleće građanke i građane, sve one kojima je Crna Gora na prvom mjestu da bojkotuju predstojeći poziv stanovništva za koji vjerujemo da će biti predmet različitih zloupotreba, da se njegovi rezultati unaprijed znaju, da će na osnovu njegovih rezultata biti sproveden nacionalni i etnički inžinjering unutar Crne Gore, kako bi se ova država upodobila interesima unutrašnjih i spoljnih faktora koji žele da našu državu predstave onakvom kava ona nije”.

Popis u Crnoj Gori bi trebalo da se održi od 1. do 15. novembra…

BONUS VIDEO: Nikola Zirojević, izjava 20.10.2023.

izvor Gradski portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more