IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDRA Vuković- Kuč: CRNA GORA, neće biti Vučićeva zvečka, velikosrpski snovi razbiće se o bedem građanskog otpora… (foto)

Beogradski gazda crnogorskih vlastodržaca Aleksandar Vučić ne krije svoju popisnu euforiju, dok unaprijed obznanjuje rezultate popisa u Crnoj Gori, poručila je članica Predsjedništva DPS i poslanica u Skupštini Crne Gore, Aleksandra Vuković- Kuč

“Dok na njegove prijetnje ćute inferiorni predśednik i kvazipremijer Crne Gore, pripremajući popis kojim žele da otpišu Crnu Goru i zauvijek je zbace s EU magistrale, sva građanska Crna Gora šalje poruku da je upravo ona bedem o koji će se razbiti velikosrpski snovi i da većina građana Crne Gore nema cijenu, kao što je imaju podanici koji su danas i koji će śutra biti na vlasti.

Ova država je skupo plaćena životima crnogorskih slobodara da bi je jeftino prodali Šešeljevim čedima u Srbiji i Crnoj Gori”, poručila je Vuković-Kuč. 

Čitaj još:   Nepoznati počinilac,pucao iz automatskog oružja, ubio je najmanje 12 osoba...

Bojkotovati ovakav popis je, dodaje, pitanje ljudskoga dostojanstva i građanske osviještenosti. 

“Bojkotovati ovakav popis znači postojati i opstajati. Bojkotovati ovakav popis znači odbiti Crnu Goru pretvoriti u Vučićevu zvečku, kojom će uveseljavati regionalne nacionaliste i šoviniste i naše domaće bezlične i mutne političare – poniznike”, zaključila je Vuković-Kuč. 

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more