IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

‘GOSPOĐETINA‘: Gledaoci vide sako, a dolje… sexy legs 2, Srpska voditeljica vodi vijesti u hit izdanju, fotka osvanula na mrežama… (foto, video)

Na društvenim mrežama pojavila se snimka sa snimanja Vijesti koju je zatim i ona sama podijelila na svom Instagramu profilu…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 21. 10. 2023… 12: 09… ‘GOSPOĐETINA‘: Gledaoci vide sako, a dolje… sexy legs 2, Srpska voditeljica vodi vijesti u hit izdanju, fotka osvanula na mrežama… (foto, video)

Olivera Čolović, voditeljica srpske televizije Pink, pronašla je kreativan način kako preživjeti vrućine tijekom snimanja emisija. Na crveni sako dugih rukava odjenula je kratke roze pantalone i šljokičaste šlape.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka sa snimanja Vijesti koju je zatim i ona sama podijelila na svom Instagramu profilu uz smajliće koji umiru od smijeha.

Čitaj još:   "PONOVLJENO IZVINJENJE PRIJATELJIMA IZ BOSNE I HERCEGOVINE": Grad Podgorica se pridružio akciji kupovine novog kombija bh. navijačima... (foto, video)

U opisu je kratko stajalo “Gospođetina”, a kasnije su usporedili što vide gledatelji i realno stanje u studiju.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more