IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: URA Vučiću poslužila za jednokratnu upotrebu, pečat izdajnika nećete izbrisati nikad… (foto)

Poslanik SDCG Nikola Zirojević reagovao je na današnje saopštenje Građanskog pokreta URA i njihovu poruku Vučiću da ne podstiče nacionalne tenzije u Crnoj Gori uoči popisa. Reagovanje poslanika Socijaldemokrata prenosimo integralno:

“Čitajući reagovanje GP URA povodom direktnog miješanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u kampanju pred popis stanovništva u Crnoj Gori, uštinuo sam se dva puta, ne bih li se probudio ukoliko je sve to bio san.

Ispostavilo se, na kraju, da nije san, da nije paralelna realnost, već se radilo o javi za koju sam vjerovao da je jednako vjerovatna koliko i da mi na prozor od spavaće sobe pokuca sova iz sage o Hariju Poteru i uruči mi pismo u kojem me pozivaju za šestogodišnje školovanje na Hogvortsu.

Ne znam koji se od dva scenarija dogodio u URA-i. Prvi koji mi pada na pamet jeste da su ih pogodile Vučićeve riječi da u Vladu Crne Gore, nakon 3 godine njihovog apsolutnog sluganstva i totalne poniznosti, “mogu samo oni koji govore najgore o Srbiji”.

Pokazalo se tačnim ono što sam im predviđao, da će, kao i svi izdajnici, Vučiću poslužiti samo za jednokratnu upotrebu. To se, u konačnom, i desilo – Džihanova bolnica je otišla u stečaj, a ista sudbina se smiješi i Dritanovoj partiji. I ne mogu sakriti da se tome neizmjerno radujem.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: DARIO Vraneš da liječi demenciju, PES i Demokrate da mu uskrate podršku... (foto)

Drugi mogući scenario je da se URA, svjesna činjenice da su na ovaj način iskorišćeni, ponovo, na najlicemjerniji mogući način, pokušava okrenuti ka crnogorskom biračkom tijelu. Očigledno je da su do te mjere bezobrazni da tako nešto pokušaju, kao i da zaista do te mjere potcjenjuju građanke i građane Crne Gore vjerujući da će im to proći.

Tužno je gledati ovu grupaciju koja je, do posljednjeg daha izgarala za Vučićeve interese izdajući sopstvenu kuću, kako sada grčevito pokušavaju da se predstave kao samostalni i zaštitnici crnogorskih interesa. Davno je vrijeme tog dokazivanja prošlo, a pečat izdajnika koji su, mukotrpnim trudom i radom zaradili, izbrisati neće nikad.”

.zvor: antena M.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more