IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VATROSLAV Belan: Stvar je jasna kao dan… (foto)

”Kada neko kaže da Crna Gora ne treba slijediti preporuke EU i SAD, ni Srbije ni Rusije, znajte da taj radi za interese Srbije i Rusije i CG želi vidjeti u tom klubu”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 22. 10. 2023… 12: 10…  VATROSLAV Belan: Stvar je jasna kao dan… (foto)

Kada neko kaže da Crna Gora ne treba da slijedi preporuke EU i SAD, ni Srbije ni Rusije, znajte da taj radi za interese Srbije i Rusije i Crnu Goru želi vidjeti u tom klubu, poručio je lider Liberalne partije Vatroslav Belan, komentarišući izjavu predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića.

”Ovu navodnu neutralnost i navodnu želju predsjednika Milatovića da se Crna Gora ne obazire na komentare SAD, EU ili Srbije nedavno sam komentarisao na primjeru odluke o sastavu 44. Vlade.

Čitaj još:   PROSVETNI fašizam crkvene Vlade Crne Gore: Profesorima crnogorskog upola manje plate nego drugima...

Stvar je tu jasna kao dan.

Kada neko kaže da Crna Gora ne treba slijediti preporuke EU i SAD, ni Srbije ni Rusije, znajte da taj radi za interese Srbije i Rusije i CG želi vidjeti u tom klubu.

Ako smo članica NATO i želimo biti članica EU, prirodno je da preporuke iz tih saveza budu vodilja. A ako ste “neutralni”, e onda vas srce ipak vuče u Evroazijsku uniju”, napisao je danas Belan na mreži X Iks.

izvor aktuelno.me

Čitaj još:   VATROSLAV Belan: Davanje Skupštine ZBCG za podršku vladi je običan trik, bojkot popisa je krajnja opcija... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more