IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Koalicija Za budućnost Crne Gore- ZBCG: Opterećenost ALEKSANDROM Vučićem postaje zabrinjavajuća… (foto)

Iz (ZBCG) saopštili su kako „organizovana političko- medijska hajka na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića još jednom potvrđuje visoki stepen nemoći predstavnika bivšeg režima i njihovu potpunu dezorjentisanost i izolaciju“….

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 23. 10. 2023… 00: 09… Koalicija Za budućnost Crne Gore- ZBCG: Opterećenost ALEKSANDROM Vučićem postaje zabrinjavajuća… (foto)

“Najpoželjnija meta je Srbija i njen predsjednik”…

„Pritom, redovno ne primjećuju svakodnevne nalogodavne intervencije Tonina Picule, Romana Jakiča, a danas i Ramuša Haradinaja, koji manifestuje svoje nasledno pravo na Crnu Goru…

A treba li podsjećati na višemjesečnu kampanju pojedinih predstavnika međunarodne zajednice sa isključivim ciljem eliminisanja koalicije ZBCG iz buduće vlade“, kazali su iz ZBCG.

Prema njihovim riječima, „optuživati Aleksandra Vučića da je kriv i zbog održavanja popisa najbolje govori o dvodecenijskom nasilnom nametanju identitetskog inženjeringa Mila Đukanovića i DPS- a, koji se nakon 30. avgusta raspao u paramparčad, i onda je poželjno tražiti krivce u regionu, a najpoželjnija meta je Srbija i njen predsjednik“. 

Čitaj još:   BOMBA HABIBOVA: Vraća se u ring, ispunit će posljednju želju svoga oca... (foto i video)

„Ovolika opterećenost Aleksandrom Vučićem postaje zabrinjavajuća, i umjesto da naši politički oponenti razmišljaju kako da dođemo do društvenog konsenzusa oko najvažnijih procesa u Crnoj Gori, oni funkcionišu u paralelnom svijetu bojkota i heremetičnosti koji ih neće odvesti nikud.

A ako im je zaista stalo do crnogorske nezavisnosti neka prvo osude Piculu, Haradinaja, Jakiča i ostale “dobroželatalje” Crne Gore, pa onda neka se vrate na Aleksandra Vučića, pošto su odavno izašli iz bonusa kad je on u pitanju“, zaključili su iz ZBCG.

izvor Portal analitika.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more