IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOJKOT- I SAD I ZA MJESEC… (foto)

Boban Batrićević, Adnan Čirgić, Andrej Nikolaidis, Aleksandar Radoman i Đorđe Šćepović pozvali su da se bojkotom osujete namjere popisivača Srpskoga sveta Aleksandra Vučića.

Njihovo obraćanje prenosimo u cjelosti:

“Uoči formiranja 43. marionetske Abazovićeve Vlade Crne Gore Vučićeva posluga jasno je definisala zacrtane ciljeve: potpisivanje tzv. Temeljnoga ugovora sa Svetosavskom crkvom, uvođenje Crne Gore u Otvoreni Balkan i sprovođenje popisa.

Prva dva cilja uspješno su okončana. Dritan Abazović i njegovi partijski poslušnici predali su crnogorsku sakralnu baštinu i kulturno-istorijske spomenike pod neprikosnovenu upravu Beograda i stavili ih izvan kontrole državnih organa CG.

Crna Gora postala je faktički dio Srpskoga sveta, a njenim administrativnim jedinicama suvereno vlada Aleksandar Vučić preko svojih namjesnika od Pljevalja do Budve. Ostalo je još da se novo ustrojstvo u Crnoj Gori formalizuje ustavnim izmjenama kojima bi nekadašnja građanska država postala društvo narodâ s dugoročnim ciljem nestanka svih nesrba u njoj.

Današnja Pljevlja ogledni su primjer toga budućeg društva na čijoj se upravnoj zgradi vijori srpska zastava, a čiji administrativni predstavnik trabunja o Srbima pravoslavne, katoličke i islamske religije. Da bi se stvorili uslovi i za formalni nestanak građanske Crne Gore, potrebno je još sprovesti popis koji je najavljen kao prvi legitiman popis stanovništva u Crnoj Gori.

Čitaj još:   TITO SLAVIO NOVU GODINU NA SVOJ NAČIN: Broz okružen ljepoticama, a uz njega vojnik koji je postao VELIKA ZVIJEZDA... (foto, video)

Brutalna kampanja vlasti, podložnih joj medija i raznih udruženja svjedoči o značaju toga popisa za ovu izdajničku vlast. Današnja najava odlaganja popisa za mjesec dana ne znači da je nova vlast odustala od popisnoga etnoinženjeringa. To je odlaganje samo dimna zavjesa iza koje nove Vučićeve marionete u crnogorskoj vlasti žele dovršiti proces koji je trasirao Vučićev ulcinjski argat.

Najavljeni popis stanovništva nije statističko nego isključivo političko pitanje čiji će rezultati poslužiti kao platforma za nestanak građanske Crne Gore. Na rezultate toga popisa ne može se uticati pristajanjem na popis jer je krajnji ishod njegov unaprijed poznat. Jedini način da se ta politička akcija delegitimiše i obesmisli jeste masovni bojkot popisa i nepristajanje da svojim ličnim podacima pomognemo formalno utapanje Crne Gore u Srpski svet.

Laž je da bojkot popisa može za posljedicu imati novčanu kaznu kojom prijeti crnogorska izdajnička vlast. Grdno su se prevarili ako misle da potomke onih koji se nijesu bojali puščanih zrna mogu zastrašiti bilo kakvim kaznama.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković poziva MILA Đukanovića da raspusti parlament... (foto)

Zato bojkotom osujetimo namjere Vučićevih popisivača Srpskoga sveta!”

izvor: pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more