IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tijelo djevojke nestale u petak, pronađeno u uvali Strbina u Sutomoru… (foto)

Tijelo Moldavke koja nestala u petak pronađeno je jutros u 10 sati od strane spasilaca sa kopna u uvali Strbina u Sutomoru, potvrdio je načelnik Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL) Žarko Lukšić.

Spasioci su oko 10 sati u uvali Strbina u Sutomoru pronašli tijelo djevojke iz Moldavije – saopštio je Pobjedi pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL) Žarko Lukšić.

Uviđaj je u toku.

Ona se utopila u petak kada je grupa mladih iz te zemlje isplovila iz barske Marine na sup daskama, nakon čega ih je južni vjetar odvukao iz Golog Brda u Sutomoru.

Očajnički pred velikim talasima su pokušavali da se dokopaju sutomorske plaže, i dvoje njih je u tome uspjelo. Pomorsko operativni centar je informaciju o događaju dobio u 16:45 sati.

Čitaj još:   DRITAN Abazović- vanredna press konferenicija: Vrlo jasno ko je skinuo zabranu, došli do imena Baković i Lazović, neka SDT utvrdi ko ... (foto, video)

Uprkos olujnom jugu isplovio je spasilački čamac SAR-1 sa posadom Jasmin Koković, Nikola Bošković i Marko Čejović.

– Dvije mlade osobe od po tridesetih godina su uspjele da dođu do plaže i talasi su ih izbacii, ali uprkos visokom riziku za posadu čamaca SAR-1, i blizine stijena, druge dvije je prevrnuo talas i bacio na kamenitu obalu, te su zadnjim atomima snage došli plaže, ali ženskoj osobi nije bilo spasa i došlo je do utopljenja na samo 20-ak metara od obale – ispričao je Pobjedi u petak Lukšić.

izvor: pobjeda.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more