IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 27. oktobar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan aktivan, Bik odlično, lijep dan za Blizance, Rak razmišlja o novom poslu, Lava vodi intuicija, Djevica uporna, Vaga entuzijastična, Škorpija puna energije, nove ljubavi za Stijrelca, Jarac hrabar, Vodolija uživa, a Ribe preplavljuju pozitivne emocije. Ovo je dnevni horoskop za 27. oktobar 2023. godine.

OVAN:

Posao: Preuzmite konstruktivne akcije u cilju obezbjeđivanja zaliha za budućnost, posebno ukoliko se bavite trgovinom na veliko. Dosta koristi možete imati od finansijskih ulaganja.

Ljubav: Unijećete kvalitetne promjene u vaš odnos sa partnerom i na taj način ćete vašu vezu podići na viši nivo. Ako ste slobodni, mogli biste ući u ozbiljnu emotoivnu vezu.

Zdravlje: Odlično.

BIK:

Posao: Vaši pogledi na ljepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumijevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umjetnost i muziku.

Ljubav: Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.

Zdravlje: Potrebno je da radite vježbe za leđa i kičmu.

BLIZANAC:

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom, neki vaši tajni planovi će biti ostvarivi. Bilo bi dobro da riješite zaostalu administraciju. Bićete u prilici da dođete u posjed neke veće nekretnine.

Ljubav: Osjećaćete pojačanu potrebu za više fizičke bliskosti sa partnerom, pa se potrudite da to i ostvarite jer ćete se tako bolje osjećati i vaša emotivna veza će funkcionisati skladnije.

Zdravlje: Prijalo bi vam više kretanja.

RAK:

Posao: Uspjeh vas očekuje u oblastima komunikacija. Razradite neke poslovne planove koji većim dijelom obuhvataju i finansijske konstrukcije. Pomoć saradnika vam je neophodna.

Ljubav: Vašem partneru i vama je potrebno više druženja i zabave. Međusobno ćete se dopunjavati u unaprjeđivanju vašeg zajedničkog života.

Zdravlje: Dobrog ste i stabilnog zdravlja.

LAV:

Posao: U mogućnosti ste da ostvarite jednu važnu ambiciju, kao i da sklopite dugoročan posao, što bi vam donijelo stabilnost na finansijskom planu. Poseban uspjeh možete ostvariti ulaganjem u oblasti inžinjeringa.

Čitaj još:   DANAS I SUTRA SUNČANO, A PREKOSUTRA…: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana... (foto)

Ljubav: Ako ste slobodni, moguće je neočekivano poznanstvo sa osobom finih manira. Ostvarićete željenu stabilnost u odnosima sa partnerom i članovima porodice.

Zdravlje: Odličnog ste zdravlja.

DJEVICA:

Posao: Postajete sposobni da preuzmete neke važne životne odgovornosti. Većina vaših urođenih talenata i sposobnosti doći će do konstruktivnijeg izražaja.

Ljubav: Bićete u prilici da ostvarite neke zajedničke ideje koje će vam donijeti materijalnu korist. Ako ste slobodni, pružiće vam se mogućnost poznanstva sa osobom koja će zaokupiti svu vašu pažnju.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

VAGA:

Posao: U mogućnosti ste da riješite veći dio vaših zaostalih dugova i da na taj način stabilizujete vašu finansijsku situaciju. Vrijeme je pogodno za finansijska udruživanja.

Ljubav: Imaćete dobre ideje kako da ostvarite više fizičke bliskosti. Pojačaćete međusobno povjerenje i jedno drugom ćete povjeriti najveće tajne.

Zdravlje: Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

ŠKORPIJA:

Posao: U mogućnosti ste da sa većim firmama stabilizujete poslovne odnose. Ukoliko započnete novu saradnju, to će biti dugoročni vid saradnje i donijeće vam dosta koristi u bližoj budućnosti.

Ljubav: Predstavite vaše predloge svom partneru. Zajedničkim angažovanjem uspjećete da vašu vezu podignete na viši i kvalitetniji nivo. Preuzećete više inicijative.

Zdravlje: Pridržavajte se zdravog načina ishrane.

STRIJELAC:

Posao: Ukoliko imate neke planove za gradnju ili adaptaciju kako poslovnog tako i stambenog prostora, imaćete sreće sa arhitektima i dizajnerima.

Ljubav: Imaćete plodne ideje kako da ostvarite zajedničke ciljeve. Ako ste slobodni, mogli biste ući u emotivnu vezu sa osobom koju poznajete kroz posao.

Zdravlje: Kontrolišite krvnu sliku.

JARAC:

Posao: Bićete u mogućnosti da ostvarite jednu plodnu ideju u čemu možete imati pomoć jedne žene. Jedan konstruktivni poslovni potez bi vam mogao omogućiti stabilno poslovanje.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 15. jun 2020. godine

Ljubav: Biće vam potrebno više pažnje i nježnosti od strane voljene osobe. Vaš ljubavni život će se odvijati dosta stabilno i imaćete skladne odnose sa partnerom.

Zdravlje: Zadovoljavajuće.

VODOLIJA:

Posao: Isplatilo bi vam se da ulažete u nekretnine, jer od toga možete imati koristi. Vrijeme je povoljno za davanje u zakup neke nekretnine.

Ljubav: Bićete posvećeni rješavanju porodičnih pitanja i ostvarivanju zajedničkih planova i to će vam ići od ruke bez teškoća. Gotovo u svemu ćete se razumjeti sa partnerom i odlično ćete funkcionisati u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

Zdravlje: Potrebno vam je više kretanja.

RIBE:

Posao: Bićete komunikativni, predusretljivi i jezgroviti u poslovnim odnosima, pa možete kroz konstruktivne dogovore stabilizovati vašu saradnju sa poslovnim partnerima.

Ljubav: Vaš partner i vi ćete imati plodne ideje u vezi zajedničkih planova za budućnost i oko toga ćete umjeti da se dogovorite. Ostvarićete više emotivnu stabilnost.

Zdravlje: Stabilno

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more