IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JAKOV Milatović, nije dao uvid u bankarske račune ali prijavio imovinu: Mjesečno zarađuje 1900 eura, gradi kuću od 107 m 2… (foto)

Predsjednik države Jakov Milatović prijavio je Agenciji za spriječavanje korupcije imovinski karton po stupanju na dužnost predsjednika Crne Gore.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 26. 10. 2023… 12: 48… JAKOV Milatović, nije dao uvid u bankarske račune ali prijavio imovinu: Mjesečno zarađuje 1900 eura, gradi kuću od 107 m 2… (foto)

U dokumentu dostavljenom ASK, Milatović je prijavio da kao predsjednik države mjesečno zarađuje 1932 eura, dok njegova supruga Milena Milatović u privrednomd društvu mjesečno prihoduje 2.200 eura.

Od rentiranja stana, Milatović mjesečno zarađuje dodatnih 550 eura. U imovinskom kartonu Milatovića, stoji i da je od predavanja na Univerzitetu u Luksemburgu u januaru ove godine zaradio nepunih 3000 eura.

Kada je u pitanju imovina, Milatović ima stan u sto procentnom vlasništvu od 46 kvadrata, dok on i supruga imaju zajedničku nekretninu od 68 kvadrata. Milatović gradi i kuću od 107 kvadrata, a naslednik je livada od 9500 metara kvadratnih.

Čitaj još:   Zeković: DRITAN prema građanima i javnosti postupa na krajnje PODMUKAO način...

Milatović vodi Renalut Kadjar iz 2017. godine.

Na bankovnim računima, predsjednik države ima oko 22.000 eura, dok njegova supruga raspolaže sa 9700 eura. Milatović je i vlasnik 247 akcija u Montenegro Express Group, ali i korisnik hipotekarnog kredita od 80.000 eura koji vraća u mjesečnim ratama od 550 eura.

Milatović Agenciji za spriječavanje korupcije nije dao uvid u bankarske račune.

izvor portal analitika.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   FENERBAHČE slavio u interkontinentalnom derbiju protiv Besiktaša u Megapolisu: EDIN Džeko zabio, DUŠAN Tadić pogodio pa promašio penal..! (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more