IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Nikolić: Crna Gora nema ni Vladu, ni predsjednika, da zaštite građane od pokušaja kupovine ljudskih duša pred popis… (foto)

Je li zdravom razumu potreban pouzdaniji dokaz o tome kako se vlada Srbije miješa u popis u Crnoj Gori, upitao je na društvenoj mreži X član Predsjedništva i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić.

„Crna Gora nema ni vladu, ni predsjednika države, da zaštite sopstvene građane od pokušaja kupovine ljudskih duša pred popis“, poručio je Nikolić.

Podsjetimo, studenti iz Crne Gore imali su sastanak u Vladi Srbije, na kojem je dogovoreno da popisnica bude dokaz za besplatno školovanje.

Naime, oni su predočili srpskim ministrima Milošu Vučeviću i Nikoli Selakoviću predložili da studenti iz Crne Gore dobiju mogućnost besplatnog studiranja u Srbiji ukoliko kao dokaz o nacionalnoj pripadnosti prilože popisnicu.

Čitaj još:   BRAVO I HVALA ZA SVA VREMENA: Spašena Aleyna OLMEZ 17- godišnja djevojka iz ruševina, 248 sati poslije zemljotresa... (foto, video)

izvor: analitika.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   ANDRIJA Nikolić: JAKOV Milatović nedorastao funkciji, netrpeljivost prema DPS- u ne smije biti jača od poštovanja države... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more