IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Nikolić: Crna Gora nema ni Vladu, ni predsjednika, da zaštite građane od pokušaja kupovine ljudskih duša pred popis… (foto)

Je li zdravom razumu potreban pouzdaniji dokaz o tome kako se vlada Srbije miješa u popis u Crnoj Gori, upitao je na društvenoj mreži X član Predsjedništva i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić.

„Crna Gora nema ni vladu, ni predsjednika države, da zaštite sopstvene građane od pokušaja kupovine ljudskih duša pred popis“, poručio je Nikolić.

Podsjetimo, studenti iz Crne Gore imali su sastanak u Vladi Srbije, na kojem je dogovoreno da popisnica bude dokaz za besplatno školovanje.

Naime, oni su predočili srpskim ministrima Milošu Vučeviću i Nikoli Selakoviću predložili da studenti iz Crne Gore dobiju mogućnost besplatnog studiranja u Srbiji ukoliko kao dokaz o nacionalnoj pripadnosti prilože popisnicu.

Čitaj još:   ANDRIJA Nikolić: Ako imaju zeru odgovornosti, Bratić, Stijović i Radulović treba da podnesu neopozive ostavke... (foto, video)

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more