IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Savjet mladih DPS: Mizerni pokušaj manipulacije studentima u režiji Vučićevih ministara i GOJKA Raičevića… (foto)

“Ne možete nas potkupiti niti ćemo prodati svoj karakter, svoje dostojanstvo, sebe i svoju Crnu Goru”

„Koliko je licemjerno da se dva srpska ministra, baš u susret popisu u Crnoj Gori, a u sred svoje izborne kampanje, baš bave studentima iz susjedne države, i to naše, još je licemjernije to što ćerka poslanika Ujedinjene Crne Gore Vladimira Dobričanina, Jelena, i potpisnik podrške funkcionerima Nove srpske demokratije, hapšen i pritvaran po policijskim stanicama po Beogradu, Vuk Orović, sebe proklamuju kao nekakve predstavnike studenata iz Crne Gore.

Cijelom događaju, utisak tagikomedije, daje prisustvo Gojka Raičevića, šefa velikosrpske popisne kampanje, i urednika šovinističkog sajta IN4S“, navode u saopštenju.

Prema njihovim riječima, ne zna se šta je jadnije, to što dva srpska ministra na prevaran način mlade ljude u Crnoj Gori žele da namame da se izjasne kao Srbi na predstojećem popisu, ili to što Dobričanin i Orović lažno se predstavljajući, zloupotrebljavaju sve crnogorske studente.

„O pokušajima Aleksandra Vučića da svim silama utiče na rezultate popisa u Crnoj Gori ne bi li ih podredio ostvarenju svog cilja o stvaranju “srpskog sveta”, govori upravo i ovaj mizerni pokušaj manipulacije. Ali kao što mu je završio ovaj, tako će i svaki naredni koji bude pokušao da izvrši nad mladim ljudima u Crnoj Gori“, dodaju u saopštenju.

Čitaj još:   DPS: NEZAVIDAN POLOŽAJ ABAZOVIĆA, SJEDENJE NA DVIJE STOLICE OBIČNO SE ZAVRŠI PADOM SA OBJE

Poručuju i da bilo kakvim inicijativama, „kopijama popisnica kojima nam nudite navodne beneficije – ne možete nas potkupiti niti ćemo prodati svoj karakter, svoje dostojanstvo, sebe i svoju Crnu Goru“.

„I još jednom vam hvala što ste i na ovaj način pokazali da u ovakvim uslovima, u kojima se popis koristi za realizaciju velikodržavnih projekata u čijim okvirima oni, koji su zainteresovaniji za naše – crnogorsko dvorište, više nego za vlastito, bezdušno u svoje podle igre uvlače i mlade ljude, ne može biti održan“, zaključuju u saopštenju.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more