IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas protest ispred zgrade Skupštine: Treba pogledajti promotivni spot: “SVI NA OKUP”… (foto, video)

Protest koji organizuju Forum slobodnih građana Luča i dio opozicionih partija biće održan danas ispred zgrade crnogorske Skupštine u 18 sati.

Poslanici bi danas, u nastavku konstitutivne sjednice, trebalo da izaberu rukovodstvo Parlamenta i lidera koalicije Za budućnost Crne Gore Andriju Mandića za predsjednika Skupštine.

Forum slobodnih građana Luča pozvao je građane i građanke u zemlji i dijaspori, udruženja i partije kojima je jedina naša – građanska i antifašistička Crna Gora svih na srcu, na jedinstven i jasan odgovor!

“Da se na dan konstituisanja nove, sve više „podgoričke“ i sve manje crnogorske Skupštine i izbora četničkog vojvode i Vulinovog sabljonosca, jednoga od grobara naših evroatlantskih stremljenja, na njeno čelo– okupimo pred zgradom Parlamenta!

Okupimo i jasno pokažemo, kako je u tuđini pjevao Kralj – „Još je živa Crna Gora“!”, poručili su ranije u saopštenju.

Čitaj još:   Nemiri 15.000 ljudi na ulicama, uhapšeno gotovo 100 osoba u Berlinu... (foto i video)

Zbog velikog interesovanja građana iz svih crnogorskih gradova za protest organizatori su obezbijedili prevoz iz drugih gradova do Podgorice.

Organizatori protesta objavili su i promotivni spot pod nazivom “Svi na okup”, koji možete pogledati na portalu Standard.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more