IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas protest ispred zgrade Skupštine: Treba pogledajti promotivni spot: “SVI NA OKUP”… (foto, video)

Protest koji organizuju Forum slobodnih građana Luča i dio opozicionih partija biće održan danas ispred zgrade crnogorske Skupštine u 18 sati.

Poslanici bi danas, u nastavku konstitutivne sjednice, trebalo da izaberu rukovodstvo Parlamenta i lidera koalicije Za budućnost Crne Gore Andriju Mandića za predsjednika Skupštine.

Forum slobodnih građana Luča pozvao je građane i građanke u zemlji i dijaspori, udruženja i partije kojima je jedina naša – građanska i antifašistička Crna Gora svih na srcu, na jedinstven i jasan odgovor!

“Da se na dan konstituisanja nove, sve više „podgoričke“ i sve manje crnogorske Skupštine i izbora četničkog vojvode i Vulinovog sabljonosca, jednoga od grobara naših evroatlantskih stremljenja, na njeno čelo– okupimo pred zgradom Parlamenta!

Okupimo i jasno pokažemo, kako je u tuđini pjevao Kralj – „Još je živa Crna Gora“!”, poručili su ranije u saopštenju.

Čitaj još:   VELJA NEVOLJA U PANICI: TRAŽI IZDAJNIKE, pet ih je koji bi da ga 'otkucaju'... (foto)

Zbog velikog interesovanja građana iz svih crnogorskih gradova za protest organizatori su obezbijedili prevoz iz drugih gradova do Podgorice.

Organizatori protesta objavili su i promotivni spot pod nazivom “Svi na okup”, koji možete pogledati na portalu Standard.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more