IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽIVO: Protest ispred Skupštine– iz više gradova građani krenuli na protest ispred Skupštine- “Još je živa Crna Gora…” (foto, video)

Protest koji organizuju Forum slobodnih građana Luča i dio opozicionih partija biće održan danas ispred zgrade crnogorske Skupštine u 18 sati…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 30. 10. 2023… 17: 18… UŽIVO: Protest ispred Skupštine– iz više gradova građani krenuli na protest ispred Skupštine- “Još je živa Crna Gora…” (foto, video)

Građani iz više crnogorskih gradova krenuli su na protest ispred Skupštine, povodom sjednice na kojoj je planirano da lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić bude imenovan za šefa parlamenta. Protest ispred Skupštine zakazan je u 18 sati.

Građani iz Nikšića, Herceg Novog, Mojkovca, Tivta, Plava krenuo je autobusima i u kolonama svojim vozilima na protest u Podgoricu.

Krenuli i iz Budve

Okupljeni u Plavu.

Procrnogorske partije i Forum slobodnih građana „Luča“ pozvali su sve građane, bez obzira na njihovu političku pripadnost, na protest koji će biti održan pod sloganom “Na okup!”.

Građani krenuli iz Nikšića

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 28. decembar 2020. godinu...

Građani krenuli iz Nikšića

Ispred Skupštine Crne Gore u toku je postavljanje zaštitnih ograda, a tu su i pripadnici policije.

Poslanici bi danas, u nastavku konstitutivne sjednice, trebalo da izaberu rukovodstvo parlamenta i lidera koalicije Za budućnost Crne Gore Andriju Mandića za predsjednika Skupštine.

Forum slobodnih građana Luča pozvao je građane i građanke u zemlji i dijaspori, udruženja i partije kojima je jedina naša – građanska i antifašistička Crna Gora svih na srcu, na jedinstven i jasan odgovor!

“Da se na dan konstituisanja nove, sve više „podgoričke“ i sve manje crnogorske Skupštine i izbora četničkog vojvode i Vulinovog sabljonosca, jednoga od grobara naših evroatlantskih stremljenja, na njeno čelo – okupimo pred zgradom Parlamenta! Okupimo i jasno pokažemo, kako je u tuđini pjevao Kralj – „Još je živa Crna Gora“!”, poručili su ranije u saopštenju.

izvor CdM.me
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more