IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDRA Vuković- Kuč: Mi smo “nepočin- polje” borbe za sve žene, njihovu snagu i dostojanstvo i zato nas se te kukavice plaše… (foto)

Mi smo “nepočin-polje” borbe za sve žene, njihovu snagu i dostojanstvo i zato nas se te kukavice plaše, poručila je poslanica DPS-a Aleksandra Vuković- Kuč.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 02. 10. 2023… 13: 18… ALEKSANDRA Vuković- Kuč: Mi smo “nepočin- polje” borbe za sve žene, njihovu snagu i dostojanstvo i zato nas se te kukavice plaše… (foto)

Podsjetimo, poslanica ALEKSANDRA Vuković- Kuč, nakon izlaganja u Skupštini, našla se na meti najprizemnijih uvreda i govora mržnje.

„Povodom hajke na društvenim mrežama i skarednih kolumni na kvazimedijima, utočištima polupismenih i nemoralnih, u muškom tijelu rođenih osoba, neizraslih u muskarce i ljude, upućujem zahvalnost svojim drugaricama, zaštitnicama žena, uz poruku: Dopustimo im da budu oni, krdo neobrazovanih i neozbiljnih umišljenika, kojima nije preostalo ništa drugo do da prepričavaju sebe pišući o meni, o nama“, kaže Vuković- Kuč. 

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković- Kuč: Crnogorska vlast– kakistokratija... (foto)

To, dodaje, ionako, „nije ona, mi, pa imamo priliku da zahvaljujući tim pisanjima saznamo ko su oni, drukčije bi bili NN lica”. 

„Oni što su “mnogo ‘teli, mnogo započeli”, od fakulteta do romana, a usljed nedostatka talenta ostali marginalci, koji putem Borbe i IN4S truju javnost svojim trabunjanjima. Mi smo “nepočin-polje” borbe za sve žene, njihovu snagu i dostojanstvo i zato nas se te kukavice plaše“, navela je ALEKSANDRA Vuković- Kuč. 

IZVOR Portal analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more