IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOJKO Spajić ukinuo TV prenose sjednica Vlade CRNE GORE, šta to krije od građana? (foto, video)

Da li se od građana Crne Gore želi sakriti namjera o zaduženju u visini milijarde eura i prodaja Elektroprivrede Crne Gore?”, navode u reagovanju iz Građanskog pokreta URA…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, srijeda, 01. 11. 2023… 00: 18… MILOJKO Spajić ukinuo TV prenose sjednica Vlade CRNE GORE, šta to krije od građana? (foto, video)

Ukidanje TV prenosa sjednica Vlade Crne Gore ogroman je korak unazad kada je u pitanju transparentnost rada izvršne vlasti. Pitamo Spajića šta krije od građana Crne Gore?

Da li se od građana Crne Gore želi sakriti namjera o zaduženju u visini milijarde eura i prodaja Elektroprivrede Crne Gore?”, navode u reagovanju iz Građanskog pokreta URA.

Iz pokreta URA dodaju da Spajića odlikuje nedostatak elementarne političke kulture i komunikacije sa javnošću, što je naročito pokazao u procesu pregovora o formiranju vlade kada predstavnike medija nije udostojio nekoliko odgovora na osnovna pitanja, ili pak tokom prethodne večeri kada je postao jedini mandatar u istoriji Crne Gore koji je odbio čitati ekspoze pred poslanicima Skupštine Crne Gore.

Čitaj još:   Razbojnik vezao muškarca, pretukao ga, oteo 450 eura, mobilni telefon i automobil...

“Već prvog dana pokazuje se razlika u kvalitetu Abazovićeve i Spajićeve vlade. Ovorenost Abazovića za sva pitanja novinara, u bilo kom trenutku, na bilo kom mjestu, jasno govori o čistoj namjeri i odgovornom odnosu prema građanima Crne Gore”, dodaju iz URA-e.

Zaključuju da od novoizabranog premijera Spajića više ništa ne može iznenaditi nakon obmanjivanja javnosti u vezi afere sa dvojnim državljanstvom i najavama bankrota države.

BONUS VIDEO: Pres nakon sjednice Vlade, premijer Milojko Spajić…

izvor Radio Titograd.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more