IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRUKA: Petar PETKO Bakić, vatrogasac i poslušnik VLADIMIRA Martinovićev novi predsjednik Opštine Kolašin… (foto)

Izbor Bakića na mjesto prvog čovjeka Kolašina se zbog njegove (ne)kvalifikovanosti može smatrati za bruku, posebno što su Bečićeve Demokrate pokazale da očigledno nemaju kadrova, pa stavljaju na visoke funkcije svršene srednjoškolce čiji je jedina preporuka poslušnost

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Kolašin, Petar Petko Bakić izabran je za novog predsjednika Opštine, nakon što je kontroverzni potpredsjednik Demokrata Vladimir Martinović podnio ostavku na tu funkciju.

Petko Bakić je predsjednik opštinskog odbora Demokrata Kolašin i ima srednju stručnu spremu, po struci je mašinski tehničar, a radio je kao vatrogasac.

Osim toga Bakić važi za poslušnika kontroverznog, bivšeg predsjednika opštine Vladimira Martinovića, koji je nakon brojnih afera bukvalno pobjegao iz Kolašina da bi zauzeo mjesto ministra turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera.

Izbor Bakića na mjesto prvog čovjeka Kolašina se zbog njegove (ne)kvalifikovanosti može smatrati za bruku, posebno što su Bečićeve Demokrate pokazale da očigledno nemaju kadrova, pa stavljaju na visoke funkcije svršene srednjoškolce čiji je jedina preporuka poslušnost.

Čitaj još:   DEJAN i DALILA potpisali papire za razvod braka: Bilo pred kamerama i milionskim auditorijumom... (foto, video)

DPS negodovao

Za Bakića je od 26 odbornika glasalo 21, protiv je bilo njih četvoro. Uzdržana su bila dva odbornika.

Iz Demokratske partije socijalista su na početku sjednice negodovali jer su tvrdili da nije dostavljen kompletan materijal za sjednicu.

Bakića je za predsjednika Opštine Kolašin predložila odbornica Demokrata Zorana Bakić, inače, njegova ćerka.

On je rođen 1968. godine u Kolašinu, gdje živi i radi.

Upravo to što ga je kćerka predložila za funkciju čelnika Kolašina, problematizovala je prije nekoliko dana predsjednica Opštinskog odbora DPS Kolašin Marta Šćepanović.

Šćepanović je na društvenoj mreži X objavila fotografiju sa potpisima podrške za kandidaturu Petka Bakića za predsjednika Opštine Kolašin, a na tom spisku je i njegova ćerka Zorana Bakić.

“Zemlja čuda. Zorana Bakić je upravo predložila tatu Petka, vatrogasca-spasioca sa SSS (mašinski tehničar), za predsjednika Opštine Kolašin”, saopštila je Šćepanović.

Čitaj još:   NEBOJŠA Medojević objavio fotografiju JAKOVA Milatovića i ZDRAVKA Krivokapića: ĐE JA STADOH, TI PRODUŽI… (foto)

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more