Crna Gora

MILOŠ Nikolić: Sjećamo se kada je RAJO Mandić nastojao da zapali Skupštinu Crne Gore, i bureka koji mu je donio GORAN Danilović, kada je štrajkovao glađu… (foto)

Poniženi Demokratski front, koji je zbog šačice vlasti promijenio ime, identitet i odrekao se dugogodišnjeg partnera Nebojše Medojevića, u davljeničkom pokušaju prilagođavanja dubini Milojka Spajića bezlično tumara političkom scenom Crne Gore, kazao je Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore.

“Tako, DF u svojoj najnovijoj mimikriji, u želji da po svaku cijenu sačuva predsjednika NSD Andriju Mandića – kojeg javnost zbog zaljubljenosti u fotelju već od milošte zove Aleksa Mandić, nastoji da brani Albance od Demokratske partije socijalista.

Ako su oni zaglavljeni u dubinama Milojka Spajića zaboravili na opus njihove višedecenijske politike, Crna Gora ipak pamti da su njihovi lideri organizovali pohod na Tuzi, i da je zbog politike koju oni promovišu više od 100.000 Albanaca krajem devedesetih potražilo utočište u Crnoj Gori”, navodi Nikolić.

Kako je dodao, pamtimo i kada je Andrija Mandić nastojao da zapali Skupštinu Crne Gore zbog priznanja Kosova ali i kada je burek koji mu je donio Goran Danilović pobijedio njegova ideološka uvjerenja zbog kojih je štrajkovao glađu.

“Nijesmo zaboravili ni skorije izlive evropejstva i zaštitništva prema Albancima kada su, dok je Evropska unija zvanično osudila terorizam u Banjskoj Milan Knežević pisao pjesme herojima sa Kosova koji su htjeli da ljubav prema Albancima iskažu kroz optičke nišane.

Zbog svega navedenog poručujemo DF-u da se batale Demokratske partije socijalista i da nastave da parazitiraju po dubini i uživaju u mrvicama vlasti zbog kojih su obezličili svoju politiku, promijenili naziv i izdali svoje najbliže dugogodišnje saradnike”, ističe Nikolić.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ALEKSANDAR Vučić o amandmanima Crne Gore na rezoluciju o Srebrenici: Pomoliću se bogu pred put u Njujork, žele da nam zapuše usta, to je igra… (foto, video)

Aleksandar Vučić, gostovao je na TV Pink u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić... BEOGRAD: Srbija,…

22 minute ago

GRMI, PADA, A BIT ĆE I GRADA: Nestabilno vrijeme s kišom, u narednih nekoliko dana oblačno i nešto sunčanije… (foto)

VRIJEME Danas umjereno do pretežno oblačno i nešto sunčanije prijepodne... SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak,…

2 sata ago

DPS: PES trpi poniženja od ALEKSANDRA Vučića, frustracije bi da liječe na nama, žalosno je na šta su spali… (foto)

"Šef ih je raskrinkao u obmani"... PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 20, 05. 2024……

10 sati ago

Dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan zatvoren,…

10 sati ago

This website uses cookies.