IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: ANDRIJA Rajo Mandić namjerno prećutkujući ogavni uredak VOJISLAVA Šešelja, praktično je aminovao sve što je napisano… (foto)

Sramotnu publikaciju zločinca Vojislava Šešelja o crnogorskoj heroini Draginji Vuksanović-Stanković osudili su mnogi, ali i ne i jedan od državnih čelnika, predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić, poručuju iz Demokratske partije socijalista. 

“Retorika Mandića, četničkog vojvode iz Crne Gore, prilagođena je njegovom novom pomiriteljskom imidžu i pokušaju odricanja od svega što je nekad bio. Djela, ipak, pokazuju, da Andrija Mandić nikada neće napraviti otklon od ideologije na kojoj je ponikao i od onih koji su njeni najvjerodostojniji reprezenti”, poručuju iz DPS-a. 

Dakle, dodaju, “namjerno prećutkujući ogavni uredak Šešelja, osobe koja decenijama sije zlo na ovim prostorima, Andrija Mandić je praktično aminovao napisano”.

“Izbjegavajući da se zamjeri Šešelju, koji na predstojeće izbore izlazi u koaliciji sa Vučićevim naprednjacima, Mandić je postao direktni saučesnik u širenju govora mržnje sa adresa sa kojih dobija svoje mišljenje i stav.

Čitaj još:   DPS: "Podnijećemo krivičnu prijavu protiv MILANA Lekića", sumnja na korupciju od više desetina miliona eura... (foto, video)

Zato i ne čudi da je jedan od prvotimaca Demokratskog fronta, Mandićev partijski sljedbenik, Aleksandar Marković, potpredsjednik Opštine Zeta, nedvosmisleno pružio podršku Šešelju”, poručuju iz DPS- a. 

Na prvom testu demonstracije svoje političke metamorfoze, Mandić je, dodaju, pao.

“Pokazao da je promjena retorike zapravo rezultat njegove decenijske težnje za državnom funkcijom, i da je zarad tog cija spreman i da glumi ono što nije. Tako je pokazao da između njega i Šešelja, razlike u vrijednosnim sudovima zapravo i nema”, zaključuje DPS. 

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more