IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI BRUTOLNOG UBISTVA: Cimer ga izbo 30 puta- Poznanici otkrili detalje… (foto)

Nikola Nađ (38) iz Novog Sada brutalno je jutros ubijen kada ga je, kako se sumnja, nožem nasmrt izbo njegov cimer B. F. (47) iz ovog grada, koji je potom sam otišao u policiju i prijavio zločin.

U pitanju su dvojica beskućnika koja su živjela zajedno u napuštenom objektu u Novom Sadu, a osumnjičeni B .F. je svog cimera, kako su pokazali dosadašnji dokazi, ubo 30 puta nožem.

– Ubistvu je prethodila svađa, a onda je B.F. izvukao nož i izbo poznanika. On je poslije toga otišao u policiju i prijavio zločin. Tijelo u užasnom stanju je pronađeno u žbunju iza Instituta za javno zdravlje Vojvodina – kaže izvor iz istrage.

Osumnjičeni muškarac je u trenutku kad je počinio zločin bio pod dejstvom alkohola. Kako su ranije rekle komšije, i osumnjični i žrtva su često bili pijani, toliko da se nije moglo ni razumjeti o čemu razgovaraju. U napuštenom objektu, kako su naveli, ranije je živeo samo osumnjičeni, ali mu se u poslednje vrijeme pridružio i žrtva Nikola Nađ.

Čitaj još:   UPOZORENJE: Širenje korona virusa OPADAĆE početkom proljeća, OPASNOST ČEKA SVIJET u 2021. (foto)

– Znali su da se posvađaju i ranije, a onda ih opet vidimo da zajedno šetaju ulicama. Taj objekat je jeziv jer se tu prije nekoliko godina dogodilo samoubistvo, ma svi se trudimo da ga zaobilazimo u šrikom luku – dodale su komšije.

Inače, sumnja se da je osumnjičeni B. F. svoju žrtvu ubo 30 puta nožem od kojih je 18 u srce, deset u leđa i dva puta u noge.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, a osumnjičenom se na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo.

izvor: pink.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more